Micro-MBA Sertifika Programı

Eğitim / Yönetim

21 Ekim 2017, Cumartesi - 3 Aralık 2017, Pazar

09:30 - 16:30

Ücretli

0 (212) 273 15 05

semayildizal@bm-institute.com

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Marmara Üniversitesi |  Micro-MBA Sertifika Programı
Marmara University | Micro-MBA Certificate Program

Mini bir MBA programı özelliklerine sahip olan eğitim programı, Marmara Üniversitesi İşletme Yüksek Lisans programının temel ve öne çıkan derslerini kapsamaktadır. Katılımcılara Finansal Yönetim, Stratejik Yönetim, Proje Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, Pazarlama Yönetimi, Üretim Yönetimi gibi temel yönetim alanlarında temel yetileri kazandırmayı ve "Yönetim Profesyonelleri" yetiştirmeyi hedeflemektedir.

Marmara Üniversitesi ve Business Management Institute işbirliğinde düzenlenmekte olan eğitim programı, Türkiye'nin geleceğini şekillendirecek yöneticilerin, yönetimsel altyapılarını geliştirerek; İşletmelerin Yönetim koltuklarını hedefleyen iş dünyası profesyonellerini “Yönetim” kavramına yakınlaştırmayı amaçlamaktadır. 

 Katılımcı Profili

Eğitime şu kişilerin katılması hedeflenmektedir;

- Kendini farklı yönetimsel alanlarda da geliştirmeyi hedefleyen tüm Orta ve Üst Düzey Yöneticiler, Yönetici Adayları, Bölüm Müdürleri, Birim Müdürleri, Operasyon Müdürleri, Pazarlama ve Satış Müdürler, Muhasebe Müdürleri

- Teknik/Mühendislik background sahibi ve yönetimsel yetkinlikler konusunda gelişim göstermek isteyen danışman, yönetici adayı ve orta düzey yöneticiler,

- İşletme yönetiminin her alanında yetkinlik sahibi olmayı hedefleyen Şirket sahipleri ve girişimciler. 

 Belgelendirme

Programa % 70 devam koşulunu sağlayan ve program sonunda yapılan sınavda başarılı olan katılımcılara Marmara Üniversitesi tarafından hazırlanan resmi sertifika verilecektir.

İlgili sertifika Üniversite tarafından verilecek resmi bir sertifika olup, Üniversite düzeyinde bir eğitim aldığınız konusunda resmi nitelik taşımaktadır, dolayısıyla uluslararası geçerliliği olan bir sertifikadır. 

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü
İstanbul / Kadıköy / GÖZTEPE
Göztepe, Kadıköy, İstanbul
Etkinlik Konuları

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mongodb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: