Mekanik Tesisat ve İnşaat Sektörünün Dört Bileşeni Four Essentials 2023’de Buluşuyor

Konferans / Girişimcilik

2 Mayıs 2023, Salı

08:00 - 19:00

Ücretsiz

0 532 389 80 90

info@dekogroup.com.tr

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Four Essentials


Dekogroup ve Aldağ proje ortaklığıyla düzenlenecek olan Four Essentials Engineering Meeting, 2 Mayıs 2023’de Çırağan Palace Kempinski’de gerçekleştirilecek.
İlki 2018’de yine Dekogroup tarafından Çırağan Palace Kempinski’de gerçekleştirilen ve bu kapsamda Türkiye’nin ilk mühendislik toplantısı olma özelliği taşıyan etkinliğimiz, yaklaşık 900 sektör profesyonelinin katıldığı başarılı bir organizasyon oldu. 2019 yılında ise Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Conference Center’da ev sahipliğini yaptığımız mühendislik toplantımız, yaklaşık 1500 kişinin katılımı ile Türkiye’deki çok değerli mekanik tesisat profesyonelini bir araya getirerek başarısını sürdürdü. Pandemiden dolayı 2020-2021 yıllarında düzenlenemeyen etkinliğimiz, 2022’de Four Essentials Engineering Meeting ismiyle 2000 sektör profesyonelini bir araya getirerek muhteşem bir sinerji yarattı.

Bu yıl dördüncü defa, Aldağ, Wilo, Samsung, Taytech ve sektörde önde gelen birçok firmanın sponsorluğuyla 2 Mayıs 2023’de Çırağan Palace Kempinski’de gerçekleştirilecek etkinliğimizin ana teması “Mekanik Tesisat; Sürdürülebilirlik, Tasarruf ve Deprem Gerçeği” olarak belirlendi. Four Essentials’in amacı; mekanik tesisat ve inşaat sektörünün dört bileşeni olan yatırımcı, tasarımcı, yüklenici ve tedarikçileri bir araya getirmek ve bu bileşenlerin iletişimini sağlamak, teknik bir platform oluşturmak, sektördeki son gelişmeleri ve alanında uzman konukların görüşlerini aktarmak olarak özetlenebilir. Bu amaç doğrultusunda, etkinlik boyunca paneller, özel oturumlar düzenleniyor, aynı zamanda fuaye alanında kurulan sektörün lider firmalarının standlarıyla ürün ve hizmetleri tanıtılıyor. Yatırımcı, tasarımcı, yüklenici ve tedarikçi bileşenlerinin değerli isimlerinin konuşmacı olarak sunum yapacağı etkinliğimiz, sektörün mekanik tesisat profesyonellerini ağırlayacak.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Çırağan Palace Kempinski
İstanbul / Beşiktaş / Ortaköy
Çırağan Cad.