MEB ONAYLI UYGULAMALI İNSAN KAYNAKLARI UZMANLIK EĞİTİMİ

Eğitim / İnsan Kaynakları

15 Nisan 2017, Cumartesi - 14 Mayıs 2017, Pazar

10:00 - 16:00

Ücretli

0216 450 30 06

info@akademikplatform.com.tr

Katılım Formu

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Programın Amacı; Katılımcıların insan kaynakları uzmanı nasıl olurum ve hangi becerilere ihtiyacım var sorusuna en etkin cevabı verecek konu başlıkları ile İnsan Kaynakları alanında uzmanlaşmalarını sağlamaktır.

Eğitim İK uzmanlık süreçlerinde sistem algısından başlayan uygulama uzmanlığına kadar tüm aşamaları eksiksiz anlatan bir eğitimidir. Şirketlerin insan kaynakları departmanında çalışan ya da insan kaynakları alanında kariyer yaparak uzmanlaşmayı hedefleyen kişilere yöneliktir.

Katılımcılar eğitim sonunda tüm süreçlerin mantığını kavrayarak, uygulayacakları bir seviyeye geleceklerdir. MEB Onaylı İnsan Kaynakları Yönetimi Uzmanlık Eğitimi, (HRM) kurumsal firmaların insan kaynakları uzmanlığına sahip firmaların İK departmanlarında çalışmış, en temelden en üst seviyeye kadar tüm uygulamalarda bulunmuş, sektörel deneyimi olan profesyonel eğitmenler tarafından sunulmaktadır.

Genel Eğitim Süreci; Uzmanlık programı iş analizi, iş tanımları ve yetkinlik envanterlerine uygun işe alım yerleştirme teknikleri, performans yönetimi, ücret yönetimi, eğitim yönetimi, kariyer yönetimi, özlük işleri, bordrolama ve iş kanunu kapsayan uygulamalı eğitim sürecine sahiptir.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Hilton Double Tree Otel Kadıköy
İstanbul / Kadıköy
Caferağa Mah. Albay Faik Sözdener Cad. No:31

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mongodb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: