MasterCard Masters of Code: Istanbul

Yarışma / Mühendislik

3 Ekim 2015, Cumartesi - 4 Ekim 2015, Pazar

09:00 - 20:00

Ücretsiz

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

MasterCard, yazılım geliştiricileri 3 – 4 Ekim’de AngelHack tarafından İstanbul’da düzenlenen Masters of Code’a davet ediyor. Koç Üniversitesi Şişli Yerleşkesi’nde yapılacak yarışmada yazılım geliştiriciler MasterCard’ın API’larını kullanarak belirli bir süre içinde projeler geliştirecek. Ardından projeler için mentorluk ve yatırım desteği arayacak.

Global çapta düzenlenen yarışmada her şehirde farklı bir konunun işleniyor. Etkinliğin İstanbul ayağının teması ise mağaza içi ve çevrimiçi seyahat satın alımları olarak belirlendi. Tabii işin bir de püf noktası var. Bu satın almalar oyunlaştırılmış bir uygulamada kombin edilerek en eğlenceli çözümü üretmek maratonun ana odağı olacak.

Eğlenerek yarışma deneyimini edinecek İstanbul elemelerinin şampiyonlarını ise büyük sürpriz bekliyor. Kazananlar, hacker kavramının doğuş yeri olan ve yazılım dünyasının başkenti sayılan Silikon Vadisi’nde yapılacak büyük finalde kozlarını paylaşacak. Final maratonunu kazanan ekip ise dünyanın ilk Masters of Code Şampiyonu olarak anılacak ve 100 bin dolar para ödülüne sahip olacak.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Koç Üniversitesi Kuluçka Merkezi
İstanbul / Şişli / ŞİŞLİ
19 Mayıs Cad. Golden Plaza Kat:1 No:1
Etkinlik Konuları