Linux Üzerinde Gömülü Sistem Eğitimi

Eğitim / Bilişim

9 Kasım 2016, Çarşamba - 10 Kasım 2016, Perşembe

09:00 - 16:30

Ücretli

02166840333

[email protected]

Katılım Formu

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Eğitimin temel amacı gömülü sistemler üzerinde çalışan veya çalışacak olan mühendislere geliştirilmekte oldukları veya geliştirmeyi planladıkları gömülü elektronik sistemlerde gömülü Linux işletim sisteminin kurulumunu ve kullanımının anlatılmasıdır. İki günlük eğitim süresince gömülü Linux tabanlı bir sistemin temel parçaları ve sistemin sahip olduğu alt katmanlara teker teker değinilecek ve eğitim sonrası katılımcılar bir gömülü sistemin açılış sürecinden kapanmasına kadar geçen süreçleri tanımlayabilecektir. Buna ek olarak katılımcı yeni bir gömülü sistemin kurulumunu tek başına yapabilecektir. Kurulum sırasında gerekli olacak olan donanımsal ve yazılımsal bileşenleri çıkartabilecek ve sistemi bir çok farklı açık-kaynak kodlu yazılımların yardımı ile nasıl kuracağını anlayacaktır.

  1. Eğitim, gömülü sistemler üzerinde çalışmayı planlayan herkese çok zaman kazandıracaktır. Katılımcının kendi başına uzun sürede çözeceği karmaşık kavramları kısa zamanda anlamasını sağlayacaktır.
  2. Katılımcılar eğitim sonrasında çok farklı elektronik ve bilgisayar temelli açık kaynak kodlu hazır kütüphaneleri kullanarak daha kısa zamanda daha verimli AR-GE yapmalarını sağlayacaktır.
  3. Eğitimden sonra kişiler gömülü Linux kullanarak tasarım yapabilecek seviyede olacaklardır. Bu sayede firmalarda daha verimli olmaları amaçlanmaktadır.
  4. Eğitim, gömülü Linux kullanacak kişilerin AR-GE sürecinde çok daha uygun maliyetli çözümler üretmesini sağlayacaktır.
Bu etkinliğin süresi geçmiş
Titanic Otel Taksim
İstanbul / Beyoğlu / TAKSİM
Titanic City Taksim Lamartin Cad. No 47
Etkinlik Konuları