Liderlik Kampı 2014

Kamp / Eğitim

6 Mart 2014, Perşembe - 8 Mart 2014, Cumartesi

00:00 - 23:45

Ücretli

0 543 809 0724

Facebook

Twitter

Katılım Formu

Etkinlik Web Sayfası

Android Mobil Uygulama

Etkinlik Detayları

TOBB ETÜ Endüstri ve Verimlilik topluluğu farkıyla eşsiz üç gün yaşayacağınız Liderlik Kampı’na hazır mısınız? Liderlik Kampı, 2014 ayağı ile sizlerle buluşuyor!

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan, her yıl üzerine yeni başarı ve tecrübeler ekleyerek yoluna devam eden Liderlik Kampı; size asla unutamayacağınız bir deneyim yaşama garantisi veriyor. Türkiye’nin dört bir yanından gelen öğrencilerin katılımıyla, 6-7-8 Mart tarihlerinde TOBB ETÜ Sosyal Tesislerinde gerçekleşecek olan etkinlik, bugünün ‘liderleri’ ile geleceğin ‘liderleri’ni aynı çatı altında buluşturuyor. “Bu ülkenin sorunu işsizlik değil,iş yaratmayan üniversite gençliğidir.” problemini değiştirmeyi ilke edinmiş organizasyon, profesyonel organizasyon bilinci ve üst düzey bir hazırlıkla sizlerle buluşuyor!

Çok sayıda oturumun yer alacağı Liderlik Kampı 2014’te, alanlarında uzman ve iş hayatında üst düzey kademelerde görev yapan başarılı isimler, katılımcılara bilgi ve deneyimlerini aktaracak!

Benzeri organizasyonlardan farklı olarak, katılımcıların, iş dünyasının önemli isimleriyle interaktif bir ortam içerisinde bulunması adına, her yıl olduğu gibi, bu yıl da Rixos Grand Hotel’de Kokteyl’imiz düzenlenecektir. Belki de bu yıl, Liderlik Kampı sayesinde iş bulan şanslı isim siz olacaksınız!

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, katılımcıların, ünlü şirketlerin gerçek problemlerini analiz etme şansı yakaladığı ‘Vaka Analizi Yarışması’ bu yıl da Liderlik Kampı’nda yerini alacak.

Aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi olan ve ulusal bir organizasyon olma niteliği taşıyan Liderlik Kampı, hem bugünün liderlerinde, hem de geleceğin liderleri olan bizlerde farkındalık yaratmak için çeşitli projelere destek verecek. Etkinliğimizde, katılımcılara özel çeşitli eğitimler de verilecektir.

Oturumlar arasında, sürpriz ödüllerin dağıtılacağı bu keyifli organizasyon, burada sınırlı kalmıyor. Ankara’nın en eğlenceli gece mekanlarında, katılımcılara, oturumların ardından eğlenme ve stres atma fırsatı tanıyor! Bize inanmıyorsanız, geçen seneki katılımcılara sorabilirsiniz!

Konaklamalı konaklamasız Türkiye’nin dört bir yanından misafirleri ağırlayacak olan bu etkinliği kaçırma!

Sınırlı sayıdaki kontenjana hemen kaydını yaptır, Türkiye'nin en büyük öğrenci etkinliğinde sen de yerini al!

KATILIM TÜRLERİ VE ÜCRETLER

KONAKLAMALI

 Ücret: 220 TL

 2 gece Notte Hotelde Konaklama ve Açık Büfe Kahvaltı (Notte Hotel),
 3 gün boyunca seminerlere katılım
 Açılış kokteyli
 2 gün öğle yemeği
 Kalispera’da Gala Yemeği ve Fasıl
 Suite 34 Gece Eğlencesi
 Rixos Kokteyl Katılımı

KONAKLAMASIZ

 Ücret: 120 TL

 3 gün boyunca seminerlere katılım
 Açılış kokteyli
 2 gün öğle yemeği
 Kalispera’da Gala Yemeği ve Fasıl
 Suite 34 Gece Eğlencesi
 Rixos Kokteyl Katılımı


SEMİNER ( ÜÇ GÜN)

Ücret: 25 TL

3 gün boyunca seminerlere katılım

SEMİNER(TEK GÜN)

Ücret: 10 TL

İstediğiniz bir gün boyunca seminerlere katılım.

İletişim ve daha fazla bilgi için;

http://liderlikkampi.org/iletisim.htm

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Notte Hotel
Ankara / Çankaya / KAVAKLIDERE
Büklüm Sokak No:113
Etkinlik Konuları