KVKK Uyum Süreci Eğitim Programı. KVKK Gereklilikleri, İdari ve Teknik Tedbirler

Eğitim / Finans-Ekonomi

22 Şubat 2020, Cumartesi

09:00 - 17:00

Ücretli

Etkinlik Detayları
  1. Uluslararası ve Ulusal Mevzuat

    1. GDPR Nedir?
    2. KVKK Nedir?
      1. Kanun
      2. Kurul
      3. Mevzuat
  1. KVKK Gereklilikleri, İdari Tedbirler

    1. Kişisel Veri (Gerçek Kişi, Tüzel Kişi)
    2. Özel Nitelikli Kişisel Veri
    3. Kişisel ve Özel Nitelikli Kişisel Verilerin İşlenme Şartları
    4. Kişisel Verilerin Silinmesi, Yok Edilmesi, Anonim Hale Getirilmesi
    5. Kişisel Verilerin Aktarılması
    6. Kişisel Verilerin Yurtdışına Aktarılması
      1. Türkiye’de yerleşik Şirketlerin Yurtdışına veri aktarımı
      2. Yurtdışında yerleşik şirketlerin Türkiye Partnerleri olma durumu
    7. Veri Sorumlusu
      1. Gerçek Kişi
      2. Tüzel Kişi
      3. Sorumlulukları
  1. Veri İrtibat Kişisi
    1. Sorumlulukları
  2. Veri İşleyen
    1. Aydınlatma Yükümlülüğü
    2. Açık Rızanın Alınması
  3. Verisi İşlenen
    1. Hakları
  4. Kişisel Veri Envanteri
  5. KVKK İnternet Sitesi
  6. VERBİS Nedir?
    1. VERBİS Formatı
    2. VERBİS Kaydı Gereklilikleri
    3. VERBİS Kayıt Ekranı
  1. Diğer Dokümanlar
  2. İdari ve Cezai Yükümlülükler
  1. KVKK Gereklilikleri, Teknik Tedbirler

    1. Veri, Dijital Veri
    2. Veri İşleme Araçları
    3. Veri İşleme Ortamları
      1. Stand-Alone
      2. Network
      3. Domain
  1. Veri Erişimi
    1. (Yerel Alan Ağı/LAN, Geniş Alan Ağı/WAN)
  1. Eposta/Email
  2. Web Siteleri
  1. Bulut Çözümleri
  2. Hosting
  1. Veri Tabanı (Database) Yedeklenmesi
  2. Felaket Kurtarma (Disaster Recovery)
  3. Erişim Kayıtları (LOG)
  4. Veri Güvenliği
    1. Kullanılan Yazılımlar
    2. Anti virüs
    3. Güvenlik Duvarları (Firewall)
  1. IDS ve IPS Sistemleri
  2. Ağ (Network) Güvenliği
  3. İnternet üzeri bağlantı Güvenliği (VPN)
  4. Yönetici/Çalışan/Kullanıcı
  1. Verinin Silinmesi
  2. ISO 27001, ETSI
  3. Siber Güvenlik (Cyber Security)
    1. Veri Güvenliği (Gizlilik, Bütünlük, Erişilebilirlik)
    2. Veri Güvenliği Yazılımları
    3. Veri İhlalleri
  1. Hacking Nedir? ve Korunma Yöntemleri
Ramada Plaza
Konya / Selçuklu
Horozluhan, Yeni İstanbul Cd. No:58, 42120 Selçuklu/Konya, Türkiye
Etkinlik Konuları