Konsantrasyon Atölyesi

Eğitim / Atölye Çalışması

14 Kasım 2015, Cumartesi - 15 Kasım 2015, Pazar

14:00 - 18:00

Ücretli

0505 615 47 89

bursa@aktiffelsefe.org

Facebook

Twitter

Katılım Formu

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

İster bir öğrenci, ister bir sporcu ya da iş adamı olalım; hayatta amaçladığımız her ne ise ona ulaşmanın yolu hiç şüphesiz doğru ve güçlü konsantrasyondan geçmektedir.

“Dikkat, hiçi her şeye dönüştürür” Goethe

Çoğumuz zaman zaman zihnimizin dağınıklığından, belirli bir konuya odaklanamamaktan şikayet ederiz. Motivasyonlarımızın zayıf olduğu veya başka engellerin söz konusu olduğu bu gibi durumlarda potansiyellerimizin çok azını kullanabiliriz. Yaşamımızın geneline baktığımızda bu nedenlerle toplamda büyük bir zaman ve enerji kaybı söz konusudur.

Birçok aracı, cihazı mükemmel bir şekilde kullanabilmemize rağmen zihnimizi ve duygularımızı yeterince iyi tanımıyor, ona yeterince hakim olamıyor, dolayısıyla da onda oluşan sorunlar karşısında çoğu kez belirleyici olamıyoruz.

Konsantrasyon kendi içinde bir son değildir, aksine iradeyi geliştirme şeklidir ve bu şekilde hayatı anlamlı kılar. Tüm yaşamınızı – eylemlerinizi, duygularınızı, düşüncelerinizi – dengeli bir ruh haliyle, hayatınızda yakalamak istediğiniz başarıya kutuplaştırın.

Zihinsel konsantrasyon atölyesi, çeşitli egzersizlerin de yardımıyla zihnin çalışma biçimini daha iyi tanıtan, konsantrasyonu iyileştirmek için yöntemler öneren değerli bir kaynaktır.

İşlenecek konular :

Başarının Anahtarları

Dikkat ve Konsantrasyon

Zihnin Doğası

Dikkat ve Çeşitleri

Dostlar ve Düşmanlar

Düşüncelerin Hareket Şekli

Zihinsel Pratikler

Konsantrasyon Egzersizleri

Zihinsel Hakimiyet Üzerine Tavsiyeler

… ve çok daha fazlası 4 bölüm / 8 saat şeklinde gerçekleştirilecek Pratiklerle zihinsel Konsantrasyon Atölyesi’nde…

Etkinlik Tarihi :
14 Kasım Cumartesi 14.00 – 18.00
15 Kasım Pazar 14.00 – 18.00

Adres: Altıparmak Caddesi Burç1 Ap. No:58 Kat:2 D:3 Osmangazi Bursa (Altıparmak otobüs durağı, Kütahya/Güral Porselen üstü)

Haritada görmek için tıklayınız.

Katılım ücreti 90 TL’dir.  Seminer dizisi sonunda katılım belgesi verilecektir. Katılım için ön kayıt olunması gerekmektedir. Seminer 12 kişilik gruplarla sınırlıdır. 

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Aktiffelsefe Bursa
Bursa / Osmangazi / ALTIPARMAK
Altıparmak Caddesi Burç1 Ap. No:58 Kat:2 D:3 Osmangazi Bursa (Altıparmak otobüs durağı, Kütahya/Güral Porselen üstü) goo.gl/v2Jk1A