Koçluk yaklaşımının eğitime katkıları

Seminer / Eğitim

31 Ocak 2019, Perşembe

21:00 - 22:00

Ücretsiz

0850 500 2000

info@kgo.com.tr

Facebook

Twitter

Canlı Yayın

Etkinlik Detayları

Seminer tarihi: 31 Ocak 2019 Perşembe
Saat 21:00
15 yıldır koçluğa gönül vermi birisi olarak, Koçluk tarifini bile bilmeyen insanların, ben koçum, koçluk yapıyorum dediğini her gün görüyorum. Uzun yıllardır da, Kçluk nasıl olmalı? nasıl hakettiği yere gelmeli sorularına cevap arıyorum.

Koçluğun faydaları saymakla bitmez. Koçluğun faydalarını yada isminin cazibesini bilen yan yada yakın mesleklerden herkes koç olduğunu sanıyor. Üstelik bunun bir kandırmaca olduğunu da düşünmüyor. Koçluk, kolayca yapılabilecek bir şey gibi, yada tarifini bilenlerin kolayca o kimliğe bürüneceği bir yan dal olarak karşımıza çıkıyor.

“Yarım hekim insanı candan eder, yarı hoca insanı dinden ede” diye bir atasözümüz var Buna yarı koç da insanı geleceğinden eder diye söyleyebiliriz.

Bu kadar ciddi mi diyeceksiniz.

Ülkemizde yaptığı işi sevenlerin olanların oranı %10’un altında. Sevmediğin bir işi ömür boyu yapmak, mutluluk katsayını, hedeflerini hatta geleceğini nasıl etkiler?

Bütün eğitim sistemimizde olduğu gibi, koçluk eğitiminde de sıkıntılar olduğundan, Koçluktan alabileceğimiz potansiyeli, gerçekleştiremiyoruz.

Bu seminerimizde, koçluğu, koçluk eğitimini ve eğitimde koçluk yaklaşımı gibi konuları enine boyuna konuşacağız. Sakın kaçırmayın.

Not: Seminer ücreti 1 TL olarak görünmektedir. Herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur. Sitemize kaydolduğunuzda 11 TL bakiye cüzdanınıza eklenecektir. Bu sadece kayıt ve yer sorununu ortadan kaldırmak içindir.

https://kgo.com.tr/online-egitim/kocluk-yaklasiminin-egitime-katkilari/

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Kişisel Gelişim Online
Balıkesir / Edremit / KADIKÖY
Online etkinlik

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mongodb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: