Kişilik Testi İle İş Hayatında Başarı Teknikleri

Etkinlik Detayları

Uzmanlar uzun dönemli başarıyı veren (stresi yenebilmede, mutluluk düzeyinde, iletişim yeteneklerinde, kişisel gelişme kapasitesinde ve sosyalleşme düzeyinde) kişilik özelliklerinin neler olduğunu araştırdılar ve bir grupta topladılar.

Bu kişilik özelliklerinin güçlü olduğu insanların hayatın her alanında gerçek başarı sahibi kişiler olduğunu buldular. Klinik çalışmalarla desteklenen bu çalışmalar artık dünyada her yetkinlik düzeyinde gelişim sağlamaya, her meslek düzeyinden kişilerin işe alım sınavlarında, kariyer programlarında, psikolojik danışmanlık alanlarında, çalışan gelişim programlarında… gibi birçok alanda kullanılmaya başlandı.

İşte şimdi size kariyerinizde zirveye ulaşma yolunda anlamlı bir destek sunuyoruz ve dünyaca ünlü 5 Faktör Kişilik Testi ile kişilik özelliklerinizi detaylı tanıma imkanına sahip olabilirsiniz, hayatınızdaki sorunlardan kurtulabilirsiniz ve kariyerinizde zirveye ulaşabilirsiniz.

Bugüne kadar geliştirilen kişilik özellikleri modelleri içerisinde beş faktör modelinin bu kadar geniş çapta kabul görmesinin temel sebebi, bu modelin insan kişiliğini tanımlamakta geçerli ve güvenilir olduğunun bilimsel olarak kanıtlanmış olmasıdır.

  •    Kişilik Testi İle Engellerden Kurtulun
    Kişilik Testi İle Zorluklar Karşısında Olumlu Olun ve Kariyerinize Doğru Yön Verin
  •    Kişilik Testi İle Kişilik Özelliklerinizi Tanıyın
    Uluslararası Araştırmalar Sonucunda Dünya Çapında Başarıyı Veren Kişilik Özelliklerinizi Tanıyın ve Güçlendirin. Başarıya Sahip Olun
  •    Kişilik Testi İle Kariyerinizde Zirveye Ulaşın
    Kişilik Testi İle Size Uygun Kariyer Planına Sahip Olun ve Kariyerinizde Zirveye Ulaşın
Bu etkinliğin süresi geçmiş
Mercure Hotel
İstanbul / Beşiktaş
Balmumcu Mahallesi, Barbaros Blv. No:165, 34349 Beşiktaş/İstanbul