Kendi İşletmenizde Patron Gibi Misiniz, Yoksa Çalışan Gibi Mi?

Seminer / Girişimcilik

6 Mayıs 2015, Çarşamba

09:30 - 12:30

Ücretli

0212 366 02 10

derya.sarkli@ozgurkasifler.com

Facebook

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Sabah kalktınız, işyerinize gitmeye can atıyorsunuz, halbuki acil hiçbir işiniz yok. İşyerine geldiniz. İşletmeniz en ince ayarı bile yapılmış bir makina gibi işliyor. Son eleman ilanınıza yapılan başvurular müthiş. Sistemleriniz mükemmel, devreye girmeniz gerekmeden tüm işler yürüyor, yeni müşteriler kazanılıyor. Nakit akışınız ve kârlılığınız gayet iyi durumda. Mevcut müşterileriniz asla sizi bırakmayı düşünmüyorlar ve pazarlama sisteminiz gayet iyi çalışıyor ve düzenli yeni müşteri akışınız var.

Eşinizle uzun zamandır planladığınız Uzakdoğu turu için son işlemleri bitiriyorsunuz. Şirketten bir ay uzak kalacaksınız ama gözünüz hiç arkada kalmayacak. Saat 10:00 oldu, babanızın katarakt ameliyatı başarılı geçmişti, bugünün geri kalanını onunla geçirmek için hastaneye gidiyorsunuz. Tam bir özgürlük! Hayal gibi görünüyor, değil mi? Oysa ki bu, hergün işe giden çalışan zihniyetinden, gerçek girişimci zihniyetine geçiş yapan iş sahipleri için gerçek oluyor.

1997’den beri Özgür Kaşifler, yüzlerce iş sahibine günlük işlerin esaretinden kurtulmayı, sistemlerle büyümenin keyfini yaşamayı öğretiyor. Şirketini “sistemler işi yapar, insanlar sistemi işletir” ilkesine uygun olarak yapılandırmanın sırlarını öğrenen iş sahipleri bu özgürlüğü yaşıyorlar. Sizin için de bu dönüşüm gerçek olabilir. Değerli iş sahipleri, 6 Mayıs 2015 Çarşamba günü Taksim, İstanbul'da düzenleyeceğimiz seminerde bu hızlı dönüşümü nasıl yapabileceğinizi paylaşacağız.

Bu seminerde başlıca neler keşfedeceksiniz:

• Bu dönüşümü yaratacak stratejiyi kurgulamayı

• İşinizi bir mimar gibi yüksek etkili sistemlerle yapılandırmayı

• Yüksek performanslı vurucu bir takım kurmayı

Bu seminer sınırlı sayıda iş sahibiyle, interaktif bir atölye çalışması şeklinde yapılacaktır. Yerimiz kısıtlıdır. Aşağıdaki linkten başvurunuzu yapabilirsiniz: Not: Biz size işinizden özgür olmak için hızlı yöntemler öğreteceğiz. Siz de harekete geçin ve bu seminere katılın! Firmanızda sizden başka hiç kimse bu dönüşümü gerçekleştiremez. 

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Point Hotel Taksim
İstanbul / Beyoğlu / TAKSİM
Topçu Caddesi No.2
Etkinlik Konuları