Keiretsu Forum İstanbul 2. European Angel Capital EXPO

Etkinlik Detayları

Keiretsu Forum 2. European Angel Capital EXPO bu yıl

 6 Kasım’da Keiretsu Forum Türkiye ev sahipliğinde

Sabancı Center’da düzenlenecek!

Keiretsu Forum European Angel Capital EXPO ilk olarak geçtiğimiz sene Barselona’da düzenlenmiş ve 200’ün üzerinde yatırımcı ve girişimci bir araya gelmiştir. Bu sene 6 Kasım 2014 tarihinde İstanbul’da düzenlenecek 2. European Angel Capital EXPO’da Türkiye ve yurtdışından melek yatırımcılar ve girişimciler melek yatırımcılığın nabzını tutmak ve yatırım fırsatlarını değerlendirmek için bir araya gelecekler.

 

Türkiye ve diğer 33 Keiretsu Forum ofisinden melek yatırımcıların da katılacağı EXPO’ya Keiretsu Forum Kurucu ve CEO’su Randy Williams ve International President Judith Iglehart da katılacak. Kendi melek yatırımcılık tecrübesinden yola çıkarak Keiretsu Forum’u kuran Randy Williams melek yatırımcılık üzerine deneyimlerini katılımcılara aktaracak.

 

Silikon Vadisi’nin en önemli yatırımcılarından Norwest Venture Capital Partners’ın Kıdemli Yönetici Ortağı Promod Haque Keiretsu Forum European Angel Capital EXPO için Türkiye’ye gelicek ve tecrübelerini katılımcılarla paylaşacak. Promod Haque risk sermayesi sektöründe 20’yi aşkın senelik tecrübe sahibidir. Promod kariyeri boyunca 60’dan fazla girişime yatırım yapmış ve bu portföyünden 34 milyar dolardan daha fazla bir exit değeri sağlamıştır. 20’den fazla girişimi halka açılarak borsaya kabul edilmiş olup 30’u aşkın yatırımı da başka firmalar tarafından satın alınmıştır. 2014 senesinde Forbes dergisi Promod’u “Risk Yatırımcıları Şeref Listesi” ne almış ve böylelikle dünyanın en başarılı beş yatırımcısından birisi olduğunu kanıtlamıştır.

 

Konuşmacıların yanı sıra, katılımcılar farklı sektör ve ülkelerden 6 şirket sunumunu izlerken, fuaye alanında yer alacak girişimci şirketleri de tanıma fırsatı elde edecekler.

 

Keiretsu Forum 2. European Angel Capital EXPO

Tarih / Saat: 6 Kasım 2014 / 09:00 – 17:00

Yer: Sabancı Center, 4. Levent, Istanbul

Katılım ücreti 250 TL’dir.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Sabancı Center
İstanbul / Beşiktaş / LEVENT
Konaklar Mahallesi, 4.Levent
Etkinlik Konuları