Kediler ve Kuşlar Bu Kış Hiç Üşümeyecek

Eğitim / Atölye Çalışması

17 Ekim 2015, Cumartesi - 18 Ekim 2015, Pazar

14:00 - 18:00

Ücretsiz

+90 212 256 00 22 / +90 544 956 9570

[email protected]

Facebook

Twitter

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Kediler ve Kuşlar Bu Kış Hiç Üşümeyecek

 

METROCİTY ALIŞVERİŞ MERKEZİ, sokakta yaşayan hayvanları soğuk hava şartlarından korumaya yönelik örnek bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi. Etkinlik projesi, 17 ve 18 Ekim günlerinde METROCİTY ALIŞVERİŞ MERKEZİ etkinlik alanında, çocuk ziyaretçilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Yaklaşan kış aylarının sahipsiz kediler ve dünya vatandaşı kuşlar üzerindeki olumsuz etkinlerini azaltmayı hedefleyen etkinliklerle, sahipsiz hayvanların yaşama hakkı savunularak sosyal bir girişimde bulunuldu. Darüşşafaka Eğitim Kurumları öğrencilerinin de aktif olarak katıldığı iki günlük proje, 14.00-18.00 saatleri arasındaki iki farklı atölye programından oluştu. Hayvansever çocuklar, söz konusu saatlerde Kuş Evleri ve Kedi Evleri Boyama Atölyeleri ’ne diledikleri ölçüde, hiçbir ücret ödemeden katıldılar. METROCİTY ALIŞVERİŞ MERKEZİ’nin çocukların hayvan sevgisine yönelik farkındalıklarını arttırmayı ve sahipsiz hayvanlara korunaklı yaşam alanları yaratmayı amaçladığı etkinlikler; ortak bir dünyayı paylaştığımız hayvan dostlarımıza sıcak bir selam olarak hatırlanacak.

 

Soğuk ve su geçirmeyen yalıtım malzemeleri ile üretilen evler, hayvanları ve çevreyi korumaya yönelik bilincin oluşmasına katkı sağlarken, çocuklar kadar yetişkinlerin de dikkatini çekecek bir sosyal aksiyon olarak yankılandı. Eğitmenler liderliğinde çocuklar tarafından inşa ve dekore edilen kedi ve kuş evleri, METROCİTY ALIŞVERİŞ MERKEZİ binasının çevresine ve Darüşşafaka Cemiyeti tarafından belirlenen alanlara monte edilecek.

 

 

 

 

MetroCity Alışveriş Merkezi Hakkında

5 kat üzerinde 175 mağaza, restoran ve cafesi, 1200 araç kapasiteli kapalı otoparkı, Metro 1.Levent durağına direkt bağlantısı ile her gün 10.00 – 22.00 saatleri arası açık olan MetroCity Alışveriş Merkezi İstanbul'un merkezinde, 1. Levent'te bulunmaktadır. Toplam 51.000 m² üzerine kurulan MetroCity Alışveriş Merkezi, gün ışığı alması avantajı ile ferah ve aydınlık bir alışveriş imkanı sağlıyor. MetroCity Alışveriş Merkezi, eşsiz bir mimari yapının yanı sıra MMM Migros, Boyner, Flo, Marks & Spencer, Joker, Bimeks, Teknosa, Zara, LC Waikiki ve D&R gibi büyük mağazalar, Starbucks gibi cafeler ve güçlü bir yemek katından oluşmaktadır. MetroCity Alışveriş Merkezi bünyesinde Beymen Club, Network, Lacoste, Sevil Parfümeri, İpekyol, Kiğılı, Mavi Jeans, Esse, Nine West, Park Bravo, LCW gibi Türk ve uluslararası markaların yanı sıra yüksek kalitede butik mağazalar da yer almaktadır. MetroCity Alışveriş Merkezi'nin dünyada emsali çok az görülen direkt metro bağlantısı ile ziyaretçilerinin alışveriş öncesi ve sonrası rahatı da düşünülmüş ve ulaşım en kolay hale getirilmiştir. Açıldığından beri gerçekleştirdiği ilklerle İstanbul'un adrenalin seviyesini hep yüksekte tutmayı başaran İstanbul'un genç ve dinamik Alışveriş Merkezi MetroCity, sürekli düzenlediği sürpriz aktivitelerle İstanbul'a yeni bir soluk getirmeye devam ediyor.

 

http://www.metrocity.com.tr/

 

Bilgi için

 

+90 212 256 00 22 / +90 544 956 9570

[email protected]

http://www.gacocuk.com

 

Bu etkinliğin süresi geçmiş
MetroCity AVM
İstanbul / Beşiktaş / LEVENT
Büyükdere Cad. No:171