Kariyer Koçu Selin Yetimoğlu ile Business Lunch

Söyleşi / İnsan Kaynakları

24 Ekim 2015, Cumartesi

11:30 - 13:00

Ücretsiz

Facebook

Twitter

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Üniversite öğrencileri ve yeni mezunları iş hayatına hazırlayan toptalent.co networking buluşmalarına “Selin Yetimoğlu ile Business Lunch” ile devam ediyor.

Toptalent.co networking buluşmalarına “Kariyer Koçu Selin Yetimoğlu ile Business Lunch” etkinliğiyle devam ediyor. Öğrenci ve yeni mezunlar kariyerleriyle  ilgili merak ettikleri soruları Kariyer Koçu Selin Yetimoğlu’na ‘Business Lunch’ etkinliğinde sorabilecekler. Kariyer Koçu, henüz kariyer yolculuğunun başında olan üniversite öğrencilerine üniversite sürecini gelecek için nasıl daha verimli hale getirebileceğini görmelerini sağlıyor.

“Sen de üniversiteyi bitirdiğinde aranan yeni mezunlardan biri olmak mı istiyorsun?” Networking buluşmasında katılımcılar Profesyonel Kariyer Koçu Selin Yetimoğlu ile yemeklerini yerken bu sorunun yanıtını öğrenebilecekler.

Selin Yetimoğlu ile Business Lunch networking buluşmasına katılabilmek için üniversite 3. ve 4. Sınıf öğrencilerinin toptalent.co üzerinden başvuru formunu doldurarak 18 Ekim’e kadar göndermeleri gerekiyor. Değerlendirme sonucu etkinliğe davet edilecek 5 kişi 21 Ekim 2015 tarihinde toptalent.co’da açıklanacak. 24 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek buluşma, 11:30 - 13:00 arasında öğle yemeği eşliğinde gerçekleşecek.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Starbucks
İstanbul / Şişli / MASLAK
Etkinlik Konuları