Kampüs Gelişim Günleri

Söyleşi / Bilim Teknoloji

23 Şubat 2016, Salı - 25 Şubat 2016, Perşembe

10:00 - 19:00

Ücretsiz

0542 377 44 83

ezgi.tuysuz@ieee.metu.edu.tr

Facebook

Twitter

Katılım Formu

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Kariyer ve teknolojiyi bir araya getiren, Türkiye'nin en zengin içerikli etkinliği olan Kampüs Gelişim Günleri, bu sene 10 yılında sizlerle! 

23 24 25 Şubat’ta ODTÜ Kültür Kongre Merkezi’nde IEEE ODTÜ tarafından 10.su düzenlenecek olan Kampüs Gelişim Günleri Türkiye’nin kariyer ve teknoloji alanında öğrenci toplulukları bazında yapılan en köklü etkinliklerden bir tanesidir. Odak noktası öğrenciler olan etkinliğimize her sene farklı şehirlerden farklı üniversitelerden pek çok üniversite öğrencisi katılım gerçekleştirmektedir. Bu sebeple içerik, üniversite öğrencilerinin merak ettiği,onların kafasındaki sorulara yanıt verebilecek konular göz önünde bulundurularak şekillendirilmiştir.

Etkinliğimizin esas amacı, hedef kitlemiz olan farklı üniversite ve bölümlerden gelen,kendini geliştirmek isteyen her öğrencinin etkinlikten verimli bir şekilde faydalanıp, etkinliğimizden yararlı bilgi ve yetenekler kazanarak ayrılmasıdır.Bu nedenle salonlarda gerçekleşecek oturumlar ve workshopların yanı sıra fuaye alanı da öğrencilerin şirket yöneticileriyle birebir konuşabilmeleri,beklentilerini aktarabilmeleri ve düşünce alışverişinde bulunabilmeleri için aktif olarak değerlendirilecektir.3 gün boyunca paralel oturum ve çalıştaylarla öğrencilerin gelecek planlarına ve gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlayan etkinlikte alanında uzman konuşmacıların güncel konuları işlediği etkinlikte girişimcilik, gıda, elektronik, kimya, finans otomotiv, tasarım, kişisel gelişim, eğitim, bilişim, savunma sanayi, enerji, pazarlama ve daha birçok konu işleniyor. 

Etkinliğimiz kamuya açık ücretsiz bir etkinliktir. 

Bu etkinliğin süresi geçmiş
ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi
Ankara / Çankaya / ORTADOĞU
ODTÜ Kampüsü, Balgat, Ankara
Etkinlik Konuları

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mongodb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: