John Of God Ziyareti

Kamp / Sanat

30 Mayıs 2016, Pazartesi - 12 Haziran 2016, Pazar

07:00 - 21:30

Ücretsiz

+90 212 2316587

[email protected]

Facebook

Katılım Formu

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

TÜRKİYEDEKİ ilk JOHN OF GOD TARAFINDAN ONAYLI GRUP LİDERİ, ÜNLÜ KİŞİSEL GELİŞİM VE ENERJİ UZMANI, EVLİYALAR VE YÜCELERLE YAŞAMAK KİTABININ YAZARI CAN KAĞAN OSMAN AYDOĞMUŞ İLE BERABER GİDİYORSUNUZ….

CAN KAĞAN OSMAN AYDOĞMUŞ JOHN OF GOD TARAFINDA SON OF CASA DE DOM İNACİO ÜNVANINI ALAN TEK TÜRKTÜR.

CAN KAĞAN OSMAN AYDOĞMUŞ SPİRİTÜEL BİR ÖĞRETMEN OLARAK GELMEKTEDİR. FAYDA ELDE ETMEK İSTEYENLER BU TUR SIRASINDA CAN BEY’İN SÖZÜNDEN ÇIKMAMALIDIR.

BU ETKİNLİĞE KATILAN KİŞİLERİN BİR İNZİVAYA GİRDİKLERİNİ UNUTMAMALARI VE KENDİ YANLARINDA GELEN YAKINLARI DAHİL HİÇ KİMSE İLE BU SÜREÇTE KONUŞMAMALARI GEREKMEKTEDİR. BÜTÜN SÜREÇ BOYUNCA TAM BİR SESSİZLİK İÇİNDE OLMALIDIRLAR.

30 MAYIS 2016 - 12 HAZİRAN 2016 TARİHLERİ ARASINDA

J

OHN OF GOD’UN OLDUĞU YERE BİZİMLE GELECEK VEYA GELMEYECEK OLSANIZ DA CAN BEY’İN EVLİYALAR VE YÜCELERLE YAŞAMAK KİTABINI OKUMANIZI TAVSİYE EDİYORUM. JOHN OF GOD’UN OLDUĞU YERDEKİ YAŞAYACAĞINIZ SERÜVENDE SİZE ÇOK YARDIMCI OLACAKTIR. BU ÜNVAN KENDİSİNİN ENERJİSEL KONUMU VE JOHN OF GOD UN ÇALIŞTIĞI VARLIKLARLA OLAN YOĞUN BAĞLANTISINDAN DOLAYI VERİLMİŞTİR.

BU ÇOK ÖNEMLİ SÜREÇTE SİZE REHBERLİK EDEN KİŞİLERİN ENERJİSEL KONULARLA BİLGİ SAHİBİ OLMALARI ÇOK ÖNEMLİDİR. BREZİLYADA JOHN OF GOD UN YERİNDE SİZE ÖZEL 2 TANE JOHN OF GOD UN YARDIMCILARI TARAFINDAN REHBERLİK ALACAKSINIZ… 2 REHBERİNİZ OLACAK….

Uçak bileti hariç + 1900 dolar John of God un yerindeki her şey dahil 2 haftalık fiyat.

UÇAK PARASI VE 1900 DOLAR AYRI İKİ ÖDEMEDİR… SINIRLI SAYIDA YER VARDIR…
Daha fazla para vermenize gerek yok!!!!

BUNA HAZIR OLUN

2

000 yıldır dünyaya gelmiş nadir trans bilinç ve bioenerji masterı John of God 60 yıldır insanlara yardım etmektedir. Brezilyadaki John of God un olduğu arazi kristal madeni üzerinde enerjisel olarak çok özel bir konumu olan bir yerdir. Brezilyanın değerli medyumu Chico Xavier, John of God’dan o arazi üstünde merkez kurmasını istemiştir. Ruhsal alem ondan dünyadaki insanların büyük açılımlar yaşaması için bu yeri kurmasını arzu etmiştir.

Dünyanın en büyük bionerji uzmanları ve spiritüel hocaları JOHN OF GOD’a gittikten sonra ciddi açılımlar yaşamış ve şuan ki konumlarına gelmişlerdir. JOHN OF GOD ile birlikte meditasyon yapmak 10 bin yıllık blokajları bile arındırmaktadır. aile sistemleri bile ciddi arınma yaşamaktadır. 30 MAYIS 2016”da yapacağımız JOHN OF GOD ziyareti ruhsal gelişim ve yükseliş isteyenler için Muhteşem bir fırsattır!

Tedavisi devam eden yahut ciddi rahatsızlığı olan insanlar doktorlarından izin almadan ve yanlarında onlara destek olacak biri olmadan gelmemelidirler. Onların yerine sağlık durumları iyi olan bir yakınları gelip onların yerine proseslere girebilirler.

JOHN OF GOD’u ZİYARET İÇİN BREZİLYA’YA GİDİYORUZ.

-

30 MAYIS 2016 YOLA ÇIKIŞ – 5 HAZİRAN 2016 ( 1 HAFTALIK GRUPLAR) 12 HAZİRAN 2016 (2 HAFTALIK GRUP) tarihinde İSTANBUL’A DÖNÜŞ

( İsteğe bağlı olarak 1 ya da 2 hafta kalınabilinecek )

Grup Lideri sadece John of God’un merkezinde ilgilenmekle sorumludur.

PROGRAM

T

ürkiye deki tek Spirituel Tur web sitesihttp://www.spiritueltur.com inceleyin lütfen…

1.GÜN: 30 MAYIS 2016 İSTANBUL/SAO PAULO
Air Frances veya farklı hava yolları ile arzu edenler gelebilir. Aktarmalı olmak üzere farklı uçuş şekilleri vardır. Brasil havalanından kendileri karşılanacaktır. Sabah Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali Türk Hava Yolları kontuarı önünde saat 07:00’da buluşma. C/in işlemlerini takiben Sao Paulo’ya uçuş.

SAO PAULO/ JOHN OF GOD
Hava Yolları ile Başkent Brasil ‘e uçuşumuz gerçekleşiyor. Brasil’a varışın ardın özel arabalar ile karayolu ile yaklaşık 1,5 saatlik yolculuğumuzun ardından John of God un olduğu yere varıyor ve otelimize geçiyoruz.

JOHN OF GOD UN OLDUĞU ALANDA
11 Gün sabah, öğle, akşam yemekleri dahil otelde konaklama.

Salı Günleri Kutsal Şelaleye gidilecektir.

Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri John of God ile görüşülecektir.
İki hafta kalanlar için Cumartesi Gününden Salı gününe kadar Havuza girilebilir, güneşlenebilir dinlenebilirsiniz. Cumartesi günü ile salı günü arası kristal madeni olan o alanda meditasyon alanlarında meditasyon yapmak, kristal yataklara girmek çok faydalıdır. Bu zaman zarfında John of God’un oluşturduğu enerji alanı ve Casa nin enerjisi ile daha yoğun bir bağlantı elde edersiniz.

John of God’un orda enerjisel masajlara girebilirsiniz.

----

John of God’un özel Kristal Yataklara randevu alarak girebilirsiniz…

Kristal yatakların gerçek anlamda çok çeşitli faydaları oluyor. İsteyenler Pazar, Cumartesi ve Pazartesi günü Salı öğlene kadar Rio’ya yada başka şehirlere gezmeye gidebilirler. Bu turların ücretleri farklıdır. Bunlara John of God’un oradaki turizm merkezinden ayarlanabilir. Başka şehirlere gitmeyi tercih edenlerin yanında Türkiye’den gelen Grup Lideri olmayacaktır. Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri herkes dinlenme ve kendi programını uygulama içinde olacağından Türkiye’den gelen Grup Lideri kendi istediği programı uygulamakta özgürdür. Grup Lideri isterse John of God un orada kalır yahut istediği şekilde şehir dışına çıkabilir. İngilizce bilmeyen insanlar olursa, John of God un olduğu bölgede her şey ellerinin altında olacağından büyük bir rahatlık olacaktır. Onlara Grup Lideri tarafından her şey öncesinde gösterilecektir. John of God ile 27 yıldır beraber çalışan John of God’un merkezinde ki rehberimiz gün içinde devamlı Cumartesi, Pazar, Pazartesi Salı günleri de Otelde olacağından her şeyi sorabilirsiniz. John of God’un Merkezine gidildiğinde ilk Salı günü grup lideri tarafında bütün gruba detaylı bilgilendirme yapılacak, alan tanıtılacak ve uygulamaları gereken meditasyonlar gösterilecektir. Her zaman Otelde rehberlerimiz gün içinde John of God ile buluşulacak günlerde ve öncesinde ki salı günü olacaktır. Grup liderimiz 1 haftanın bitiminde 1 hafta kalanlar ile beraber Türkiye’ye dönmektedir. kendi Brasil den Sao Paulo ya sabah uçağı ile uçmaktadır ve orada ki havalimanına yakın bir otelde dinlenmektedir. Arzu edenler ona katılabilir.

13.GÜN: JOHN OF GOD/BRASİL/SAO PAULO
Otelimizden Karayolu ile Brasil şehrine hareket ediyoruz. Brasil’e varışta Brezilya Yerel Havayolları ile Sao Paulo ‘ya uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. Sao Pauloya varış. Otelimize geçiyoruz. dinlenmek için gittiğimiz otelimiz havalimanına 5 dakika uzaklıktadır.

14.GÜN:
SAO PAULO/İSTANBUL 05:15 / 21:35
Sabah 05:15 uçuşu ile Türkiye’ye dönüş yolculuğumuz başlıyor.21:35’de İstanbul Atatürk Havalimanına varıyoruz.

BU GEZİMİZE DAHİL OLAN HİZMETLER

*

11 Gece John of God’un olduğu alanda otelde kalış. pansiyon konaklama (Sabah, öğle, akşam yemeği dahil)
*John of God a Transferler
* Şelale transfer
*John of God’da size refakat edecek 2 adet Brazilyalı rehber.

Notlar:

*Rehberliğimizin bu programdaki sorumluluğu Tüm otel, ulaşım, günde 3 öğün yemek, ( Türkçe, İngilizce, Portekizce ) rehberlik yapılmasıdır. Abadiania’da ki ziyaretleri konusunda hertürlü yardım, destekte bulunulmaktadır.

BREZİLYA’YA BİZİMLE GELDİĞİNİZ TAKDİRDE JOHN OF GOD İLE GÖRÜŞMENİZİ GARANTİ EDİYORUZ…

ÜCRETLENDİRME:
* İki kişilik odada Kişi başı yetişkin ücretler vardır.
* 0 – 9 yaş çocuk ücreti: Ücretsiz

REZERVASYON VE TÜM ÖDEMELER İÇİN: ATLANTİK TOUR DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN: +90 212 2316587 PBX

Bu etkinliğin süresi geçmiş
John Of God
İstanbul / Beyoğlu / TAKSİM
Sao Paulo Brasil Brezilya
Etkinlik Konuları