Jazz Company'de Raba di Babba!

Konser / Diğer

14 Kasım 2015, Cumartesi

22:00 - 00:30

Ücretsiz

0 212 313 383 83

Facebook

Etkinlik Detayları

"İyi bir şey yap izi kalsın" şiarıyla cazseverlere dokunmaya devam eden Raba Di Babba, 14 Kasım akşamı "Raba Di Babba ile Nüktedân Bir Caz Gecesi" konsepti ile Jazz Company'de sahne alacak.

Vokal: Deniz Vuslat Öndersev 
Gitar: Erhan Çerçi 
Gitar, armonika: Gökhan Kılınçkıran 
Klavye: Ediz Sırgüven 
Bas: Emrah Küner
Perküsyon: Aykut Türker 
Davul: Hakan Dilek

Nüktedan bir caz gecesi... Raba Di Babba, Jazz Company'de sahne alıyor. Özel repertuvarları ile performans sergileyecek Raba Di Babba grubunun yanı sıra kasım ayında; Fötr Blues Band, Olgun Açar Jazz Band, İlham Gencer & İpek Dinç Yüce, Funda Sezer &Latin Night, Uğur Güneş Band ve Nilüfer Verdi Arrangements, müzikseverlerin buluşma noktalarından Jazz Company’de sahne alıyor olacak. 

"İyi bir şey yap izi kalsın" şiarıyla dokunduğu kulakları ısırmamaya özen göstererek kurulan, dinleyeni ilk temasta korkutmayacak kadar popüler, idolleşmeyecek kadar avangard bir müzik yapmayı tercih eden Raba Di Babba, 14 Kasım akşamı Jazz Company'de sahne alıyor olacak.

"Metalaşmak için değil paylaşmak için çalıyoruz ve eğlenmeyi de önemsiyoruz diyen grup, tam da bu sebepten; çeşitli müzik türlerini esin kaynağı olarak kullanıyoruz, her enstrümanı müziğine bir renk olarak katmayı, tarz seçmemeyi, tarzları farklı duyguları ifade edebildiği için seviyoruz diyor. Kendilerini Nüktedân hi-caz severler topluluğu olarak tanımalayan grubun özel performansı, 14 Kasım'da başlıyor olacak."

* Bilete dahil menü ile ilgili bilgi ve rezervasyonlar için lütfen 0 (212) 313 83 83 numaralı telefonu aramanız rica olunur.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Jazz Company
İstanbul / Beyoğlu / TAKSİM
Şehit Muhtar Caddesi, Taksim, Beyoğlu, İstanbul
Etkinlik Konuları