İstanbul Uygulamalı Dış Ticaret Uzmanlık Eğitimi

Eğitim / Kariyer

16 Şubat 2019, Cumartesi - 17 Şubat 2019, Pazar

10:00 - 16:00

Ücretli

0 532 574 64 08

egitim@disticaretplatformu.com

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Dış Ticaret Platformu MEB Sertifikalı Uygulamalı Dış Ticaret Uzmanlık Eğitimi Haftasonu Grubumuz 16 Şubat 2019 Cumartesi, Haftaiçi Grubumuz 11 Şubat 2019 Pazartesi günü başlıyor.

Dış ticaretin tüm süreçlerinin uygulamalı olarak – bu bilgi iş hayatında nasıl karşıma çıkar ve nasıl kullanabilirim- mantığıyla işlendiği, katılımcıların eğitim sonunda bir firmanın tüm dış ticaret süreçlerini tek başına yapabilecek seviyeye geleceği bir dış ticaret eğitimidir.

Hızla globalleşen dünya ile beraber ülkemizin dünya ticaretinde payı artmış,firmalarımızın uluslararası pazarlara olan ilgisi giderek fazlalaşmış,  bununla birlikte nitelikli dış ticaret uzmanı ihtiyacı belirmiştir. Uygulamalı Dış Ticaret Eğitimi, firmasını uluslararası pazarlara açarak ihracat ve ithalat yapmak isteyen firma sahipleri, çalıştığı firmayı yurtdışı pazarlara açmak ve işini tam anlamıyla bilerek profesyonel bir şekilde yapmak isteyen dış ticaret profesyonelleri, kariyerine günümüzün gözde mesleklerinden dış ticaret uzmanı olarak devam etmek isteyen çalışanlar ya da üniversite mezunları, ya da üniversite öğrencilerine yöneliktir. 

Ayrıntılı bilgi içini www.disticaretplatformu.com sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Dış Ticaret Platformu Eğitim Salonu
İstanbul / Şişli / MECİDİYEKÖY
Ortaklar Cad. Onur İş Merkezi No:2-11
Etkinlik Konuları