İstanbul TALKS Fintech 2017 Konferansı

Etkinlik Detayları

Heyecan yaratan fikirleri, klasik anlayışın dışında düzenlediği konferansları ile İstanbul TALKS, aklı ve ruhu bugünde değil, geleceğin dünyasında olanları bir araya getiriyor.

Akıl var... Mantık var... Finansta İnovasyon var...

İstanbul TALKS Fintech Konferansı’nda dünyanın fikri var!
İstanbul TALKS Fintech Konferansı, 16 Mayıs 2017 tarihinde Swissotel The Bosphorus'da gerçekleştirilecek. Konferans; fintech firmaları, yeni girişimler, bankalar, sermaye piyasası kurumları, sigorta şirketleri, risk sermayesi yatırımcıları, melek yatırımcılar, ilgili regülasyon ve kamu kurumları, sektör STK’ları gibi tüm finans sektörü oyuncularının yanında, kuluçka merkezleri, bu alanda ya da tamamlayıcı ürün ve hizmetler sunan teknoloji şirketleri, teknoparklar, uluslararası danışmanlık firmaları, finans ve BT profesyonelleri ile akademik çevrelerden üst düzey katılımcılara ev sahipliği yapacak.

İstanbul TALKS Fintech Konferansı, en iyi uygulamaları ortaya koyarak, finans ve teknoloji sektörü ile ilgili olan kişi ve kurumlara olduğu kadar tüm sektörlere hitap eden yatay bir çözümler dünyası olması nedeniyle toplam ekonomi için yeni bir ilham kaynağı olacak. Fintech sahasındaki kilit oyuncuların hem birbirleri ile hem de içinde yer alacakları iş dünyası ile tanışabilecekleri bir platform sunacak.

Öne çıkan konuşmacı sunumları, tartışma panelleri, yenilikçi ürün ve hizmet sunumları ile dört ayrı fintech dikeyinde akışın gerçekleşeceği konferans; Ödemeler, Dijital Bankacılık, Sigorta Teknolojileri ve Blockchain ana başlıklarında gerçekleşecek.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Swiss Otel The Bosphorus
İstanbul / Beşiktaş / MAÇKA
Swissotel The Bosphorus Bayıldım Cad. No: 2 Maçka Beşiktaş 34357 Istanbul