İnsan Kaynakları Yönetimi (ODTU)

Eğitim / İnsan Kaynakları

7 Ekim 2017, Cumartesi - 14 Ocak 2018, Pazar

09:30 - 16:30

Ücretli

0 (212) 273 15 05

[email protected]

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Orta Doğu Teknik Üniversitesi - İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifika Programı

(Middle East Technical University - Human Resources Management Certificate Programme)

ODTÜ Sürekli Eğitim Merkezi ve BMI işbirliğiyle 10 senedir aralıksız olarak hem İstanbul hem Ankara'da ve senede 2 dönem düzenlenmekte olan,Türkiye'nin en başarılı geçmişe sahip İnsan Kaynakları eğitimi olan, "İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifika Programı" , Türkiye'nin İnsan Kaynakları Yöneticilerini Yetiştiriyor.

10 Senede vermiş olduğu 1000'in üzerinde mezun ile, "İnsan Kaynakları Yönetimi" alanında uzmanlık kazandırmak amacını taşıyan eğitim programı, önde gelen firmaların İK direktörleri, İK müdürleri tarafından tercih edilmiştir.

Katılımcı Profili

İnsan Kaynakları alanında uzmanlaşmak ve alanında profesyoneller yetiştirmek gayesiyle başlatılacak olan program, insan kaynakları departmanlarında çalışan uzman, orta ve üst düzey yöneticiler ile İnsan kaynakları alanına kariyer geçişi yapmak isteyen uzman orta ve üst düzey yöneticileri yetiştirmeyi kapsar.

Eğitime katılım için "Üniversite ve ya Meslek Yüksek Okulu mezunu olmak" önkoşulu aranmaktadır.

Belgelendirme

Yüzde 80 devam koşulunu sağlayan ve program sonunda yapılan sınavda başarılı olanlara Orta Doğu Teknik Üniversitesi tarafından hazırlanan resmi sertifika verilecektir.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
ODTÜ
Ankara / Çankaya
Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Üniversiteler Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı No:1
Etkinlik Konuları