InfoDay'15

Çalıştay / Bilişim

18 Nisan 2015, Cumartesi

09:00 - 17:30

Ücretsiz

0212 440 00 00 - 11576

infoday.tr@gmail.com

Facebook

Twitter

Katılım Formu

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

İstanbul Üniversitesi Gençlerle Bilişim Uzmanlarını Bir Araya Getiriyor!!!

İstanbul Üniversitesi Enformatik Bölümü ile Bilgisayar Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliği ile "Türkiye'de İnternet Haftası" etkinlikleri kapsamında düzenlenecek InfoDay'15 ile gençler yeni gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabilecek, ilgi duydukları alanlarda sorularına uzmanından cevap bulabileceklerdir.

Etkinlikte 4 oturumda toplam 8 sunum ve 1 panel gerçekleştirilecektir. Sunumlar, konularında uzman kişiler tarafından, çalıştay formatında, canlı performanslar şeklinde gerçekleştirilecektir. Bu sayede katılımcıların, ilgili oldukları alanlardaki sorularına yanıt bulmaları ve bu alanlarda uzmanlaşmak isteyip istemediklerine karar vermelerini sağlayabilecektir.

Infoday, Dünya’daki bilişim gelişmelerinin Türkiye’deki yansımalarını ele alan bir etkinliktir. Bilişim dünyasındaki en popüler konuları, en güncel gelişmeler üzerinden izleyerek ve her bir konu için alanına hakim davetli konuşmacılar ile katılımcılara en güncel deneyimlerin aktarılması için platform sağlayacaktır. Oyun programlamadan siber güvenliğe, dijital müzikten elektronik çizime kadar bir çok konuda kendine özgü bir sinerji ortamı yaratacaktır.

InfoDay'15, 18 Nisan 2015 tarihinde İstanbul Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde herkese açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir (Koltuk sınırlaması olduğu için bilet alınması zorunludur). Etkinlik programı ve ayrıntılı bilgi için etkinliğin resmi web sayfası www.infodaytoday.org adresi ziyaret edilebilir.

 

Oyun Programlama
A. Gökhan Satman

Gerçek Zamanlı Analiz
Dr. Ferhat Özgür Çatak

3D Video Oluşturma
Serkan Uslu

Robot Yapımı
Güçlü Tuğay

Kullanıcı Odaklı Grafik Tasarım
Armağan Ünlü

Dijital Çizim
Erdil Yaşaroğlu

Siber Güvenlik
Fatih Karayumak

Dijital Müzik
Dj Safirdacompeter

Bu etkinliğin süresi geçmiş
İstanbul Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi
İstanbul / Fatih / BEYAZIT
İstanbul Ünv. Beyazıt Kampüsü, Süleymaniye Mh.
Etkinlik Konuları