Incognito / Tek Perdelik Oyun

Sahne Sanatları / Tiyatro

21 Mart 2016, Pazartesi

20:30 - 21:30

Ücretli

0212 244 02 47

[email protected]

Facebook

Etkinlik Detayları

Gerçek ve Hayali Sahnede Buluşturan Oyun: Incognito

Gerçek ve hayali ayıran çizginin üzerinde geçen “Incognito”, 1 ve 21 Mart tarihlerinde Bitiyatro sahnesinde, 29 Mart tarihinde Tatavla Sahne'de izleyenleri şaşırtmaya devam ediyor. 

Incognito, bilinmeyen bir yerde bekleyen beş insanın, varoluşlarını tutabildikleri yerden yakalamaya çalışmalarını, klasik anlamda bir metin akışı olmadan ve izleyicisine bir konu vaad etmeden pek çok durumla anlatan bir tiyatro oyunu. Çok mu gerçek çok mu hayal olduğu izleyiciye bırakılan bu tuhaf hikayede, içine atıldığı dünyaya dışarıdan yabancı gibi bakan ama yine de aynı dünyanın kurallarına göre yaşama zorunluluğuna uyum sağlayan yaşamları yalın bir anlatımla sahneleyerek beğeni topluyor.

Muhteşem Yüzyıl ve Çalıkuşu gibi yapımlarda izlediğimiz Fehmi Karaarslan’ın tasarlayıp yönettiği ve Birleşik Aksiyon Tiyatro Topluluğu’nun sahneye koyduğu oyunda Düzgün Aslan, Volkan Çıkıntoğlu, Hüseyin Urcan, Derya Yıldırım ve Uğur Cem Lalek oyuncu olarak yer alıyor.

Bilet satın almak için www.bitiyatro.com ve www.biletix.com adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Oyun Hakkında:

“Aktör-Clown” oyunculuk modeli arayışının ilk ürünü olarak ortaya çıkan ve  doğaçlamalar yoluyla kurulan Incognito, izleyicisini sarıp sarmalayan farklı bir anlatım gücüne sahip. Türkiyede yeni fark edilmeye başlanan ve örneğine az rastlanan bu cesur biçim, klasik yöntemlerin ötesinde kendine has teknikleriyle dikkat çekiyor.

Uluslararası festivallerden de ilgi gören Incognito, Nisan ayında Fransa ve Almanya’da sahnelenecek.

Yönetmen Hakkında:

İstanbul’da doğan Fehmi Karaarslan Paris Devlet Yüksek Konservatuarı Tiyatro Oyunculuk Bölümü’ndeki eğitiminin ardından Fransa’da birçok tiyatro oyununda oyuncu olarak yer aldı. Lyon merkezli tiyatro topluluğu Le Spoutnik’in kurucularından olan Fehmi Karaarslan çalışmalarını Türkiye, Fransa ve Almanya arasında sürdürmektedir.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Bitiyatro
İstanbul / Beykoz
Tomtom Mah. Kumbaracı Yokuşu, Camcı Fevzi Sok. 34/A
Etkinlik Konuları