İlhan Şeşen İstanbul Konseri

Konser / Pop

1 Aralık 2014, Pazartesi

21:00 - 23:00

Ücretli

Etkinlik Detayları

Yılların duayen sanatçısı İlhan Şeşen, yedi yıl aradan sonra 5. solo albümü Gel'in albüm lansman konseri ile 1 Aralık'ta BKM'de hayranlarıyla buluşuyor. 

Albümün çıkış parçası olan "Acıdır Aşk" dahil, albümdeki tüm eserlerin söz ve müzikleri İlhan Şeşen’e ait... Ayrıca albümde daha önceki solo çalışmalarından farklı olarak gitar ağırlıklı akustik bir sound tercih edildi.

Geçtiğimiz yıllarda talihsiz bir şekilde aramızdan ayrılan genç ve yetenekli müzisyen Serhan Şeşen'in düzenlemesini yapmış olduğu "Mış Baba" isimli şarkı ise üzerine sadece vokal eklenerek, aranjesine dokunulmadan ilk hali ile albümde yer aldı. Vokalleri anlamlı kılan diğer bir özellik; Grup Gündoğarken üyeleri Burhan, Gökhan ve İlhan Şeşen’in çocukları ile birlikte “Şeşen Ailesi” olarak Serhan Şeşen’in anısına şarkıyı seslendirilmiş olmaları... 

Ailecek müzisyen olan Şeşen ailesi bu albümde ayrıca; sanatçının kızı Melis Kılman Şeşen vokallerde, oğlu Fuat Şeşen "Yeşillikler İçinde" şarkısının düzenlenmesinde, damadı Hakan Kılman ise "İnsansın" şarkısındaki trombon soloları ile albümde yer alıyorlar. 

Ayrıca Kürşat Başar'ın saksafonu ve Burçin Büke'nin piyanosu eşliğinde seslendirdiği “Aşk Bitti” isimli şarkısı farklı bir projenin habercisi olarak albümde yer alıyor.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Beşiktaş Kültür Merkezi
İstanbul / Beşiktaş
Sinanpaşa Mah. Hasfırın Cad. No:75
Etkinlik Konuları

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mongodb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: