III. Uluslararası Farkındalık Kongresi

Konferans / Sosyal Bilimler

5 Aralık 2019, Perşembe - 7 Aralık 2019, Cumartesi

09:30 - 17:30

Ücretli

+905554770066

ica@ratingacademy.com.tr

Facebook

Etkinlik Detayları

III. Uluslararası Farkındalık Kongresi,  05-07 Aralık  2019 tarihleri arasında Çanakkale / Türkiye’de gerçekleştirilecektir. Konferansımızın teması ile ilgilenen bütün akademisyenleri, araştırmacıları, sanatçıları, öğretmenleri ve öğrencileri bildiri sunmaya davet ediyoruz

Konferansın temel amacı, FARKINDALIK kavramı çerçevesinde bir akademik platform oluşturmaktır. Konferansımız sağlık bilimleri, sosyal bilimler, eğitim bilimleri, fen bilimleri ve güzel sanatlar gibi bütün alanlara açık olup, çok disiplinli ve disiplinlerarası çalışmalara yer verilecektir.

Konferansın dili İngilizce ve Türkçe’dir. Bildiri değerlendirme süreci hakemlerin onayına müteakip olacaktır. Bildiriler yayınlanan kriter ve standartlar doğrultusunda, Bilimsel Komiteden en az iki üye ve diğer bağımsız hakemler (ihtiyaç olması halinde) tarafından çift-kör hakem değerlendirmesi ile incelenecektir. Tam metinli bildiriler, Kongre kitabında basılacaktır. Ayrıca, uygun görülen bildiriler uluslararası endeksli Rating Academy Dergilerinde hakem değerlendirmesi sonrasında yayınlanacaktır.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Troya Kültür Merkezi
Çanakkale / Yenice