Hosting Meetup | E-ticaret

Konferans / Ticaret

25 Mayıs 2018, Cuma

18:30 - 22:00

Ücretsiz

02122131213

Facebook

Twitter

Etkinlik Detayları

Üçüncüsü düzenlenecek olan,  Hosting Meetup etkinliğinde bu kez “E-ticaret” konusu masaya yatırılacak.  Sektör profesyonellerinin konuşmacı olarak yer alacağı “Hosting Meetup Etkinliği”, 25 Mayıs Cuma saat 18:30’da başlıyor.

Hosting Sektörü’nde, Türkiye’nin lider markası konumundaki Natro tarafından düzenlenen etkinlikte E-ticaret Siteleri İçin Pazarlama Stratejileri, E-ticaret ve Türkiye'de Ödeme Sistemleri, ve E-ticaret Siteleri İçin SEO Yöntemleri konuları ve daha birçok sürpriz sizleri bekliyor.

Hosting Meetup | E-ticaret etkinliğinde, Natro Segment Marketing Manager Melih Andıçiyzico Commercial Manager Serkan Karaduman ve GroupM Data & Technology Direktörü Aykut Aslantaş bu alandaki tecrübelerini katılımcılarla paylaşacak.

Etkinliğe Kimler Katılabilir?

Herkese açık 200 katılımcı ile sınırlı etkinliğe kayıt için etkinlik sayfasından kayıt formu doldurmanız gerekiyor. Etkinliğe aşağıdaki linkten ücretsiz kayıt olabilirsiniz. 

ÜCRETSİZ Kayıt İçin Tıklayın. 

ETKİNLİK TAKVİMİ: 

18:30 – 19:00

Kayıt ve Networking

19:00 – 19:40

Natro Segment Marketing Manager Melih Andıç, yapacağı sunumda, E-Ticaret Siteleri İçin Pazarlama Stratejileri’ni sektör profesyonelleri ile paylaşacak.

19:40 – 20:20

iyzico’da Commercial Manager olarak görev alan Serkan Karaduman, e-ticaret ve Türkiye’de ödeme sistemleri konularındaki deneyimlerini katılımcılar ile paylaşacak.

20:20 – 20:40

İftar ve Mola (Katılımcılara, iftariyelik sunulacaktır)

20:40 – 21:20

Etkinliğin son sunumunda, GroupM, Data & Technology Direktörü Aykut Aslantaş, E-Ticaret Siteleri İçin SEO yöntemlerini katılımcılar ile paylaşılacak. 

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Kworks / Koç Üniversitesi Kuluçka Merkezi
İstanbul / Şişli
19 Mayıs Cad. Golden Plaza Kat:1 No:1

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mongodb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: