HeartMath Sistemi Türkiye'de

Seminer / Bilim Teknoloji

31 Mayıs 2015, Pazar

09:30 - 17:30

Ücretli

0 232 366 9 366

bilgi@neo-nate.net

Facebook

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

HEARTMATH ESNEKLİK ÜSTÜNLÜĞÜ PROGRAMI

31 Mayıs, Pazar - İZMİR


Bu bir günlük yoğunlaştırılmış bir programdır
09:30 – 17:30

HeartMath, Kalp ve Kalpte Yaşamanın nasıl yaşantımızı, sağlığımızı, çalışma performansımızı ve aile ve çevremizle daha uyumlu olmamızı geliştirip, dönüştürebileceği ile ilgili çalışmalarda bulunup bunu yayınlayan 1991 yılında Kaliforniya ‘da kurulmuş bilimsel bir enstitüdür.

Bu program HearthMath’in, kalbin fizyolojik açıdan nasıl çalıştığını anlamınız için tasarlanmıştır. Kalbinize odaklanmanın nasılda anında yaşam performansınızı, güç ve enerjinizi arttırabildiğini öğrenebileceksiniz.

Esneklik Üstünlüğü Programı, hastane, kurum ve ticari işletmeler, polis, itfaiye, üniversiteler, olimpik takımlar ve askeriye de dahil tüm endüstri ve organizasyonlarda öğretilmektedir. 


Neler Öğreneceksiniz?

Enstitünün uzun zamandır üzerinde çalıştığı ‘Esneklik ve Çabuk İyileşme’ kavramı hakkında bilgi sahibi olacakasınız. HearthMath tarafından anlaşılan Esneklik kavramı kişinin stres, mücadele ve sıkıntılarla karşı yüzleşmeye hazırlandığında, karşılaştığı anda veya sonrasındaki toparlanma sürecindeki kapasitesidir.
Esnekliğin pek çok alanı vardır ve size ayrıntılı olarak bedenimizin aslında nasıl çalıştığı ile birlikte anlatılacaktır.

Gün boyunca, kim olursak olalım, ister büyük bir kurumun Yöneticisi, ister doktor, polis memuru, çocuklarına özen gösteren ebeveynler odağımızı kalbimize yöneltmenin ve Kalp hakkında bilimsel çalışmaları göreceksiniz.

Duyguları sonlandırıp yenilemenin hayatınızı nasıl etkileyebileceğini göreceksiniz
Duygularınızı çözmenin kalp ritminizi ve böylece hayatınızı nasıl etkilediğini göreceksiniz.

Bu seminerde Irene size, ister kişisel bir mücadelede, ister bir iş toplantısında veya sevdiklerinizle bir arada olduğunuz zamanlarda kalbinize geçmek, sıfırlamak ve orada kalmak ile ilgili HeartMath teknik ve metodlarını öğretecektir.

Bu gün kalbin fizyolojisi ve kalbin gerçek dinamiklerini öğrendiğinizde anlayıp içselleştireceğiniz başka bir kavram olan koherensi hakkında oldukça bilgilendirici olacaktır.

Kalp %80 bilgiyi beyine aktarmaktadır. Bu beynin kalbe gönderdiğinden çok daha fazladır ve bunun neden ve nasıl olduğunu göreceksiniz.

Kalp ritminizin yaşamınızdaki performansı nasıl etkilediğini göreceksiniz.

Günün sonunda Irene, arzu eden katılımcılara HeartMath’in Inner Balance ve emWave gibi teknolojik ürünleri denemek isteyenlere sunacaktır.
Spesifik bir sisteme bağlanarak kalp ritminiz okunur ve belli teknikleri uygulayarak çabucak nasılda, hayatınızın her seviyesinde gelişme sağlayan Esnekliği geliştiren kalpKoherensi alanına geçtiğiniz görebileceksiniz.

KalpKoherensi alanına geçmenin dışsal gerçekliğimizi nasıl anında etkilediğini görüp, blimsel kanıtlarını göreceksiniz. Bir işyeri veya evde daha fazla insan kalp alanına geçtikçe çevre ile daha uyumlu ve kat ve kat daha verimli olacaktır. 

Seminer esnasında meditasyon için vakit ayrılmayacak ve günün büyük çoğunluğu grup ile etkileşim ve bilgilendirme ile geçecektir.

Öğreneceğiniz teknikler, günlük normal yaşantınızda ‘hareket halinde’ olduğunuz zamanlarda, hiçbir şekilde kalbin merkezine odaklanmanızı gerektirecek meditasyonlara gerek duymadan, verimli olmanızı sağlamaktadır.

Irene Viglia Atton

Kalbi Dünyaya Getirmek
HeartMath Fasilitatörü
Aydınlanmış Kalbi Uyandırmak (ATIH) Fasilitatörü
Yaşam Koçu

 

* 15 Mayıs tarihine kadar yapılacak erken rezervasyon ve ödemelerde %10 indirim uygulanır.


NOT: Etkinlik Organizasyonunda aksilik yaşanmaması için en geç 25 Mayıs Tarihine kadar kayıt yaptırıp 50,-€ ön ödemenin ödenmesi gerekmektedir.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Neonate
İzmir / Karşiyaka / ALAYBEY
Cemal Gürsel Cad. No:11 K:2 D:2
Etkinlik Konuları
HeartMath Institute
Kişisel Gelişim, Bilimsel Araştırmalar Enstitüsü
Neonate
Holistik Psikoterapi & Kişisel Gelişim