Hastane Yönetimi Sertifika Programı

Eğitim / Yönetim

29 Aralık 2014, Pazartesi - 2 Ocak 2015, Cuma

16:00 - 21:00

Ücretli

05374391886

seven.talip@gmail.com

Facebook

Etkinlik Detayları

*7 Günde Devlet Üniversitesi Onaylı Sertifika "HASTANE YÖNETİMİ”

**Yüksek Gelirli Yeni Bir "İŞ İMKANI"

***Kariyerinize Yön Verecek Yeni Bir "UZMANLIK DALI"

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, Hastane Yöneticiliği Sertifika Programı, Seta Kariyer Enstitüsü İşbirliği İle Özgü Akademi’de!

Neden Bu Sertifikaları Almalıyım?

Sağlık hizmetlerinin yönetim ihtiyacının oldukça yüksek olduğu ve bu konuda yetişmiş, kendisini geliştirmiş profesyonellere ihtiyaç duyulduğu açıktır. Bu program ile kamu ve özel sağlık kuruluşlarında çalışanların yönetim konusunda bilgi ve donanımlarının arttırılması ve sağlık hizmetlerinin daha etkin, verimli ve kaliteli bir şekilde yürütülmesine önemli katkılar yapılması amaçlanmaktadır. İzmir Kâtip Çelebi Sürekli Eğitim Merkezi danışmanlığı ve denetiminde Radikal Akademi öncülüğünde başlatılan bu sertifika programı, konusunda uzman eğitim kadrosuyla ve geliştirilmiş ders programı ile bu ihtiyaca cevap verecek niteliktedir.
Sağlıkta Dönüşüm Programı çerçevesinde özel sağlık kuruluşlarının sayısının artması ve kamu hastanelerinde yapılan yenilikler nedeniyle Türkiye sağlık sektöründe yönetilme ihtiyacı hızla artmaktadır. Son düzenlemelerle sağlık kuruluşlarında üst düzey "medikal yönetici" ile "işletme yöneticisi" rollerinin ayrışmaya başladığı görülse de her rolde "yönetim" bilgi ve becerisine gereksinim duyulduğu gibi diğer yönetim kademelerinde de sağlık sektörünün ihtiyaçlarını ve sağlık hizmetlerinin nasıl yönetileceğini bilen elemanlara ihtiyaç duyulur hale geldiği herkes tarafından bilinmektedir.
Bu programın bu ihtiyaçları çok önemli bir şekilde karşılayacağı ve sağlık yönetimi odaklı olarak önemli katkılar sağlayacağı düşünülmektedir. Söz konusu program ile katılımcıların profesyonel yönetime geçiş süreçlerinin hızlandırılacağına inanmaktayız. Bu program sonrasında, kamu ve özel sağlık kurumlarında, üniversite hastanelerinde, medikal firmalarda, sigorta şirketlerinde, sosyal güvenlik kurumlarında, ilaç sektöründe vb. kurumlarda çalışanların faaliyetlerinin daha etkin, verimli, kaliteli ve profesyonel olarak yürütülmesinde katkıda bulunulacaktır.
Diğer bir fayda da; üst ve orta düzey yönetici seçiminde karar vericilere seçenekler arasından daha objektif olarak seçim yapmalarına yardımcı olmak ve yönetici adaylarına birikimlerinin göstergesi olarak somut bir araç kazandırmaktır.

Eğitim içeriği:5 modülden oluşur. Her modül 6 saat işlenir.5 gün 6 şer saatten 5 modülün anlatımı bitirildikten sonra 5.gün sonunda sınav uygulanır.

1)Hastanelerde kalite yönetimi, Hastanelerde ekonomi ve geri ödeme
2)Hastanelerde insan kaynakları yönetim
3)Sağlık mevzuatı, İş hukuku
4)Sosyal güvenlik hukuku
5)Hastanelerde yönetim ve organizasyon


BU PROGRAMA KİMLER KATILABİLİR?

Tüm sağlık çalışanları ve idari personel
Lise mezunları
Önlisans mezunları
Lisans mezunları
Lisansüstü mezunları

KAYIT OLAN ÖĞRENCİLER ŞUNLARI KABUL ETMİŞ SAYILIR
1)KAYIT İPTALİ KESİNLİKLE YAPILMAZ
2)DERSLERE %70 KATILIM ZORUNLULUĞU VARDIR.
3)YAPILACAK SINAVDAN 65 VE ÜSTÜ ALANA BAŞARI SERTİFİKASI, 65 ALTI ALANLAR İSE SADECE KATILIM SERTİFİKASI ALIR.

KURS ÜCRETİ
PEŞİN:800
TAKSİTLİ:900/3

KURS GÜNLERİ:

Tarih : 29 Aralık 2014 – 02 Ocak 2015 ( 5 Gün )
HAFTA İÇİ:4 İŞ GÜNÜ SAAT:16-21:00

Detaylı Bilgi ve Kayıt İçin ; 

Özgü AKADEMİ : 0 (216) 345 22 86

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Kadıköy Özgü Akademi
İstanbul / Kadıköy
Mürver Çiçeği Sokağı No:13 Altıyol ( Kadıköy boğanın sağında kalıyor )
Etkinlik Konuları
Talip Seven
Girişimci / Education Consulting / SETA Kariyer Enstitüsü Founder