Hassta Etme Adamı Tiyatro Gösterisi

Sahne Sanatları / Tiyatro

30 Kasım 2014, Pazar

18:00 - 20:00

Ücretli

Etkinlik Detayları

Büyük bir kahkaha tufanı ile gülerken düşündürmeyi hedefleyen Hassta Etme Adamı, günümüzde hastanelerde doktorlar ile sağlık personellerinin başına gelen trajikomik olayları işliyor.

Oyunun içinde hastane girişinden ameliyathaneye, acil servisten morga kadar birçok kapıyı aralanıyor. Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu, hastane içerisinde yaşanan komik olaylarla izleyenleri gözlerinizden yaşlar gelinceye kadar güldürmeyi garantiliyor.

Altı skeçten oluşan ve bir bütünlük içinde sağlık meselelerini hem doktor hem hasta perspektifinden anlatan bir tiyatro oyunu. Doktora şiddet, aile hekimliği, diyetisyen, tıp balosu, ambulans, doğumhane gibi başlıklar üzerinden sağlık sektörünü hicvederek her yönüyle çeşitli durumları anlatmaya çalışan bir komedi. Tüm bu kahkahanın altında ise aslında hem hastalar hem de doktorlar için hazırlanmış cümleler var. Dâhiliyeciler, pratisyen hekimler, profesör doktorlar, ambulans şoförleri, sekreterler, hemşireler, hastalar, hastalık hastaları, doğuranlar, baba olanlar, diyetisyenler, aile hekimleri... Hepsi bu oyunda..

Oyuncular: Süheyl Uygur, Behzat Uygur, Önder Keskin, Kahraman Sivri, Duygu Paracıkoğlu, Nurten İnan

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Profilo Kültür Merkezi
İstanbul / Şişli / MECİDİYEKÖY
Cemal Sahir Cad. No:33

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mongodb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: