Güvenlik Kamerası ve Alarm Sistemleri Kurulum, Montaj Eğitimi

Eğitim / Bilişim

10 Şubat 2018, Cumartesi - 25 Mart 2018, Pazar

12:00 - 15:00

Ücretli

0212 291 72 02

sisli@bilgiegitim.com

Facebook

Twitter

Katılım Formu

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Güvenlik Kamerası Kursu size ne kazandırır?

Ev, Ofis, Üretim tesisleri, Depo, Okul, Kreş vb. mekanların kameralarla izlenerek, iç ve dış güvenlik kontrolü, takibi ve kaydının yapılması. Güvenlik kamera sistemlerinin amacı güvenliği sağlamak olduğu gibi iş ve işyeri takibi, personel, Ürün, Müşteri takibi Hırsızlık, Can ve Mal güvenliği ve daha birçok benzer amaçlar içinde kullanılmaktadır. Ülkemizde artan suç ve olaylar dikkate alındığında, ne kadar gerekli olduğu da şüphesiz daha iyi anlaşılacaktır. Kursiyerlerimiz bu kursa katılarak Şirketlerde Kamera ve Alarm cihazı, montaj ve montaj sonrası sorunlarını kolaylıkla giderebilir duruma geleceklerdir.

Güvenlik Kamerası Kursu Kurs Başlama Tarihleri

KURS ADIBAŞLAMA TARİHİGÜN VE SAATLERBİLGİ ALGüvenlik Kamerası Kursu10 Şubat 2018Hafta sonu Gündüz 
Cumartesi Pazar 12:00-15:00Bilgi Almak için Tıklayınız

NOT: Yukarda belirtilen eğitim saatlerimiz size uymuyorsa Eğitim Danışmanlarımızla görüşüp yerinizde veya kurumumuzda Güvenlik Kamerası Kursu için birebir Özel Eğitim alabilirsiniz.

Güvenlik Kamerası Kursu Eğitim İçeriği

Türüne ve işleyişlerine göre kameraları tanıma

CCTV ve CMOS SPEED-DOME BOX 

  • CCTV Closed Circuit Television - Kapalı Devre Televizyon Sistemi sadece gündüz görüşlü, Gece ve Gündüz Görüşlü Renksiz, Renkli, Sessiz, Mikrofonlu, Standart lensli, Zoomlu lensli, hareket motorlu kameraların özelliklerinin tanıtılması, montajının gösterilmesi 
  • Güvenlik Kamerası Kursu VCR ve DVR Kayıt kartları (Hardware ve Yazılım sıkıştırmalı) montaj ve yazılımlarının Bilgisayara kurulması, Yazılım özel ayarlarının yapılması. Sürekli, harekete duyarlı (Motion Detect) kayıt ayarlamalarının yapılması. ADSL Modem üzerinden port açılarak kamera görüntülerinin uzaktaki bir bilgisayardan izlenilmesinin sağlanılması (Görüntü ve ses aktarımı).
  • FPS (Frame Per Second) her saniyedeki görüntü açıklanması. Kamera başına düşen real time (Gerçek zamanlı) oranların ayarlanması, TVL, LUX, DAYLIGHT kavramlarının açıklanması 
  • Güvenlik Kamerası Kursu BNC konnektor, R6, Koaksiyel, Cat5, RJ45, Rj11, mikrofon, konnektor ve kabloların montajı adaptor kablolarının tanıtılması. Tester ve Avometre ile ölçümlerinin gösterilmesi.
  • Kamera ayakları, Muhafaza, sabotaj koruma bağlantılarının yapılması, alana montajı ve çalıştırılmasının gösterilmesi.
  • Güvenlik Kamerası Kursu Standart elektrik bilgileri ve elemanlarının tanıtılması, montajı (şebeke ve doğru akım) Avometre ile ölçümlerinin yapılabilmesi.
  • Hırsız ihbar, Yangın, Gaz, Deprem Alarm Dedektorlerinin Montaj, Kablolama ve Ayarlarının Gösterilmesi
Bu etkinliğin süresi geçmiş
Bilgi Teknolojileri Eğitim Merkezi
İstanbul / Şişli / 19.May
Büyükdere Cad. No:14 D:9 Şişli / İst.

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mongodb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: