Güvenlik Kamerası Kursu

Eğitim / Bilişim

28 Ocak 2017, Cumartesi - 26 Şubat 2017, Pazar

15:00 - 18:00

Ücretli

0 212 291 72 02

[email protected]

Facebook

Twitter

Katılım Formu

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Türüne ve işleyişlerine göre kameraları tanıma

CCTV ve CMOS SPEED-DOME BOX 

  • CCTV Closed Circuit Television - Kapalı Devre Televizyon Sistemi sadece gündüz görüşlü, Gece ve Gündüz Görüşlü Renksiz, Renkli, Sessiz, Mikrofonlu, Standart lensli, Zoomlu lensli, hareket motorlu kameraların özelliklerinin tanıtılması, montajının gösterilmesi 
  • Güvenlik Kamerası Kursu VCR ve DVR Kayıt kartları (Hardware ve Yazılım sıkıştırmalı) montaj ve yazılımlarının Bilgisayara kurulması, Yazılım özel ayarlarının yapılması. Sürekli, harekete duyarlı (Motion Detect) kayıt ayarlamalarının yapılması. ADSL Modem üzerinden port açılarak kamera görüntülerinin uzaktaki bir bilgisayardan izlenilmesinin sağlanılması (Görüntü ve ses aktarımı).
  • FPS (Frame Per Second) her saniyedeki görüntü açıklanması. Kamera başına düşen real time (Gerçek zamanlı) oranların ayarlanması, TVL, LUX, DAYLIGHT kavramlarının açıklanması 
  • Güvenlik Kamerası Kursu BNC konnektor, R6, Koaksiyel, Cat5, RJ45, Rj11, mikrofon, konnektor ve kabloların montajı adaptor kablolarının tanıtılması. Tester ve Avometre ile ölçümlerinin gösterilmesi.
  • Kamera ayakları, Muhafaza, sabotaj koruma bağlantılarının yapılması, alana montajı ve çalıştırılmasının gösterilmesi.
  • Güvenlik Kamerası Kursu Standart elektrik bilgileri ve elemanlarının tanıtılması, montajı (şebeke ve doğru akım) Avometre ile ölçümlerinin yapılabilmesi.
  • Hırsız ihbar, Yangın, Gaz, Deprem Alarm Dedektorlerinin Montaj, Kablolama ve Ayarlarının Gösterilmesi
Bu etkinliğin süresi geçmiş
Bilgi Teknolojileri Eğitim Merkezi
İstanbul / Şişli / 19.May
Büyükdere Cad. No:14 D:9 Şişli / İst.