Günübirlik Uludağ Turu

Gezi / Turizm

27 Aralık 2014, Cumartesi

07:00 - 19:00

Ücretli

0 850 333 99 11

info@biletinial.com

Facebook

Twitter

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

15 Yıllık Haylaz tecrübesi, zengin ikramları, ekonomik fiyatları ve TURSAB belgeli son model araçları ile ile Uludağ hiç bu kadar keyifli olmamıştı.

VIP SERVIS
TURSAB Belgeli Seyahat Sigortalı Özel servislerimiz ile sabah 07:00' da Görükle' den hareket etmekte olan servisimiz güzargah boyunca size kaliteli ve sıcak bir hizmet vermektedir.

KAHVALTI
Aracımıza bindiğinizde sizi SICAK BARDAK ÇORBA ile karşılıyoruz. Uludağ yolunda özel SANDVİÇ ve MEYVE SUYUMUZ, Yol boyunca ise NESCAFE ve SALEP ve ÇAY ikramlarımız ile yolculuğu keyfe dönüştürüyoruz.

 
ULUDAĞ'A VARIŞ
Keyifli ve kısa yolculuğumuzun ardından BEYAZ CENNET ULUDAĞ' da ekip arkadaşlarımız sizi karşılamış oluyor. Gün boyunca profosyonel fotoğrafçı arkadaşımız bu anları ölümsüzleştirmek için yanıbaşınızda olacak.

KAYAK TAKIMI
CENNET' in tadını çıkarmk için en önemli unsur kayak takımıdır. Ekibimizin yardımı ile size en uygun ölçülerde ve en kaliteli kayak takımı imkanını sunuyoruz. Dileyen misafirlerimiz içinde kısa bir teorik eğitim verilmektedir.

 

ÖĞLE YEMEĞİ
Siz eğlenirken kafemizde saat 12:00 gibi sizin için SUCUK EKMEK, AYRAN ve KOLA hazırlıyoruz. Keyifli yorgunluğunuza yemek molası ekledikten sonra beyazlar üzerinde süzülmeye devam edebilirsiniz.


DÖNÜŞ

Güzel ve özel bir günün ardından veda vakti. 17:00 gibi toparlanmaya başladıktan sonra VIP Servislerimiz sizi noktalarında bekliyor olacak. 

 

FİYATA GİDİŞ DÖNÜŞ TRANSFERLERİ, KAYAK KİRALAMA ÜCRETİ VE ÖĞLE YEMEĞİ İLE SEYEHAT ESNASINDAKİ İKRAMLAR DAHİLDİR.

 

BİZİ TERİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDER, SİZİ KALİTELİ BİR HİZMET VERMENİN GURURU İLE GÜNÜBİRLİK DEĞİL SEZONLUK BİR EĞLENCEDE TEKRAR BULUŞMAK DİLEĞİYLE

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Uludağ
Bursa / Merkez
Etkinlik Konuları