Gitarizma Mersin Konseri - Donkishot Rock Performance

Konser / Rock

26 Kasım 2016, Cumartesi

22:00 - 02:00

Ücretli

05439133404

atlantikorg@gmail.com

Facebook

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Gitar Ustaları Şehrine Geliyor!!
#Gidemediklerimiz Turnesi ile yine yollardayız..


Türk müzik tarihinde görsel ve kültürel hafızalarda yer tutan müzisyenlerin birlikte sahne aldığı benzeri daha önce yapılmamış bir oluşum olan Gitarizma projesi şimdi de daha önce gitmediği şehirlerdeki müzik tutkunu seyircisiyle buluşuyor. Projede yer alan sanatçıların her biri aynı zamanda kendi solo kariyerlerini ve kolektif çalışmalarını da sürdürmekte olan, hepsini aynı sahne üzerinde görmenin bir hayli zor olduğu ünlü müzisyenler. 

Türk Rock’ının kilometre taşlarından Kronik ve Objektif gruplarında yer almış multi- enstrümantalist Hakan Şavklı, Mavi Sakal ve Tibet Ağırtan ile çalıştıktan sonra Gölge Hayat grubunu kuran Taylan Dedeoğlu, Ayna grubunun kurucularından, usta gitar eğitmeni Can Güney, yanlarında genç nesilden bas gitarist Cem Gürel (Element, Red Sonja) ve davulcu Alpay Şalt (Whisky, Cem Köksal, Objektif, Yüksek Sadakat). Bu rüya kadro, Gitarizma projesi kapsamında, sürpriz konukları ile hem kendi bestelerini hem de rock tarihinin klasikleşmiş parçalarını seslendirecek.
Türk rock sahnesinin en yetenekli solistlerinden Yusuf Uğurer de gruba vokaliyle eşlik edecek. 

2012 yılında ilk konserini vererek büyük merak uyandıran projede bugüne kadar Gür Akad, Cem Köksal, Serdar Öztop, Cenk Eroğlu, Mesut Uğurel, Okan Ersan, Taner Keleş, Onur Ataman ve Göktuğ Şenkal gibi usta gitaristler yer aldı. Eğer hala bir GiTARiZMA konseri seyretmediyseniz bu son fırsatı mutlaka değerlendirin!

Kapı Açılış : 21.00

Biletler: 25.TL


25.11.2016 Duvar Bar - Hatay
26.11.2016 DonKishot Rock Performance - Mersin
www.gitarizma.net
www.facebook.com/projectgitarizma

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Donkishot Rock Performance Hall
Mersin / Yenişehir
Adnan Menderes Bulvarı / - Mersin
Etkinlik Konuları