Gitarizma Mersin Konseri @ Donkishot Performance hall

Konser / Rock

7 Nisan 2017, Cuma

21:00 - 02:00

Ücretli

05439133404

atlantikorg@gmail.com

Facebook

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

#GiTARiZMA ve #ControlVoltageProject 6 Nisan Hatay Duvar, 7 Nisan Mersin DonKishot konserleri için birlikte yola çıkıyor!

Türk müzik tarihinde görsel ve kültürel hafızalarda yer tutan müzisyenlerin birlikte sahne aldığı benzeri daha önce yapılmamış bir oluşum olan Gitarizma projesi şimdi de daha önce gitmediği şehirlerdeki müzik tutkunu seyircisiyle buluşuyor. Projede yer alan sanatçıların her biri aynı zamanda kendi solo kariyerlerini ve kollektif çalışmalarını da sürdürmekte olan, hepsini aynı sahne üzerinde görmenin bir hayli zor olduğu ünlü müzisyenler. 

80’li yıllardaki grubu Klips ile Eurovision’da ülkemizi temsil eden, sonrasında Tarkan ile birlikte yaptığı çalışmalardan ve solo kariyerinden hatırlayacağınız Gür Akad, Mavi Sakal ve Tibet Ağırtan ile çalıştıktan sonra Gölge Hayat grubunu kuran Taylan Dedeoğlu, Haluk Levent ekibinden ve kendi grubu 4 x 4 ile tanıdığınız Göktuğ Şenkal, yanlarında genç nesilden bas gitarist Cem Gürel (Element, Red Sonja) ve davulcu Alpay Şalt (Whisky, Cem Köksal, Objektif, Yüksek Sadakat). Bu rüya kadro, Gitarizma projesi kapsamında, sürpriz konukları ile hem kendi bestelerini hem de rock tarihinin klasikleşmiş parçalarını seslendirecek. Türk rock sahnesinin en yetenekli solistlerinden Yusuf Uğurer'de gruba vokaliyle eşlik edecek. 

Ayrıca Konuk Grubumuz #ControlVoltageProject ‘de Mert Topel & Alper Maral synthesizer'larını GiTARiZMA konserleri öncesinde konuşturacak! 

2012 yılında ilk konserini vererek büyük merak uyandıran projede bugüne kadar kurucu üyeler haricinde Serdar Öztop, Cenk Eroğlu, Mesut Uğurel, Okan Ersan, Taner Keleş, Onur Ataman, Can Güney ve Hakan Şavklı gibi usta gitaristler yer aldı. Eğer hala bir GiTARiZMA konseri seyretmediyseniz bu fırsatı mutlaka değerlendirin!

• Kapı Açılışı 21.00
• Biletler : 35 TL + ( 1 Bira dahil )
• Bilgi & Rezervasyon : 
0542 827 72 28
0543 913 34 04


www.gitarizma.net
www.facebook.com/projectgitarizma
twitter : @Gitarizmainfo

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Donkishot Rock Performance Hall
Mersin / Yenişehir
Adnan Menderes Bulvarı / - Mersin
Etkinlik Konuları