Gitarizma Adana Konseri

Konser / Canlı Müzik

24 Ekim 2015, Cumartesi

22:00 - 02:30

Ücretli

0530 241 07 11

atlantikorg@gmail.com

Facebook

Twitter

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Gitar ustaları Adana'ya geliyor!

Türkiye’nin en iyi gitaristlerini ve müzisyenlerini aynı sahnede buluşturan '' Gitarizma '' Atlantik Organizasyon aracılığı ile 24 Ekim Cumartesi günü Adana Cazara Bar’da unutulmaz bir konser verecek.

80’li yıllardaki grubu Klips ile Eurovision’da ülkemizi temsil eden, sonrasında ise İlhan İrem, Barış Manço, Sertap Erener ve Tarkan ile birlikte yaptığı çalışmalarla Türkiye çapında tanınan Gür Akad'ın da içinde bulunduğu Gitarizma Grubu Türk müzik tarihinde görsel ve kültürel hafızalarda yer tutan müzisyenlerin birlikte sahne aldığı,benzeri daha önce yapılmamış bir oluşumdur. 

Projenin hedefi, alanındaki başarılı müzisyenleri ve adından da anlaşılacağı üzere en iyi gitaristleri aynı sahnede buluşturarak seyirciye benzersiz bir deneyim yaşatmaktır. Projenin kurucuları Gür Akad, Cem Köksal, Çağatay Ateş ve Alpay Şalt`tır. 2012 yılından beridir devam eden bu projenin #vedaturnesi kapsamında son konserlerinden biri 24 Ekim Cumartesi gecesi Cazara Bar'da gerçekleşecektir. Kaçırılmaması gereken bir konser, görsel ve işitsel bir şov için hazır olun!

http://www.gitarizma.net/ 
http://www.facebook.com/projectgitarizma

Bilgi & İletişim : (0322) 453 93 93 - (0530) 241 07 11

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Cazara Bar
Adana / Seyhan / ZİYAPAŞA
Kurtuluş Mh. Ziyapasa Blv. Şinasi Efendi Cd.
Etkinlik Konuları