Gitarizma

Konser / Rock

13 Aralık 2014, Cumartesi

23:00 - 01:00

Ücretli

0 850 333 99 11

[email protected]

Facebook

Twitter

Etkinlik Detayları

Rock'ın efsaneleri ile Rock ziyafeti , Şarlo Bar'da
 

GİTARİZMA projesi nedir?

2005 yılında bir fikir olarak doğan ama ancak 2011 yılı sonunda hayata geçirilen projenin adıdır. Türk müzik tarihinde görsel ve kültürel hafızalarda yer tutan müzisyenlerin birlikte sahne aldığı benzeri daha önce yapılmamış bir oluşumdur. Başlangıçta daha çok bir grup ismi olarak algılandıysa da projenin kendisi projeyi oluşturan isimlerin bile önüne geçmiş, zaman içinde bizzat gösterinin adı olmuştur.Projenin hedefi , alanındaki başarılı müzisyenleri ve adından da anlaşılacağı üzere en iyi gitaristleri aynı sahnede buluşturarak seyirciye benzersiz bir deneyim yaşatmaktır, sahnedeki isimler değişse de ruh hep GiTARiZMA ruhudur, birliktelikten oluşan bir gücün yansımasıdır. Kurucuları Gür Akad, Cem Köksal, Çağatay Ateş ve Alpay Şalt’tır.

İlk GiTARiZMA konseri 10 Ocak 2012 tarihinde Kadıköy Shaft Club’da gerçekleşmiştir.

GiTARiZMA Istanbul ve Ankara dışında Karabük,Samsun,Antalya ve Adana’ya da uğramış, büyük festivallere yer almış, K.K.T.C’ye gitmiş, gittiği her yerde büyük bir coşkuyla karşılanmıştır.

GiTARiZMA konserlerinde sahnede yer almış, konuk olmuş, kurucu üyeler haricindeki isimler:

Bülent Güven, Serdar Öztop, Uluğ Özkan, Süleyman Bağcıoğlu, Cenk Eroğlu, Efe Eroğlu, Tansu Çuhacı, Bülent Çallı, Caner Şentürk, Kıvanç Kaytanlı, Ayberk Saka, Burak Sayın, Ceren Aksu, Mesut Uğurel, Mert Topel, Sabih Cangil, Yusuf Uğurer, Gökhan Gültekin, Okan Ersan, Tuğra İsmail, Ebru Aydın, Nicky Louder,Naim Korudağ,Tanju Oçar ve Hakan Şavklı.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Şarlo Bar
Bursa / Nilüfer / GÖRÜKLE
Yerleşim Sitesi Arka Bahçesi
Etkinlik Konuları