Gençlerin Gözüyle Yeni Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Yeni Anayasa Sempozyumu

Sempozyum / Hukuk

3 Mart 2017, Cuma - 4 Mart 2017, Cumartesi

09:00 - 19:00

Ücretsiz

0 549 570 45 28

cumhurbaskanligisempozyumu@malatya.bel.tr

Facebook

Twitter

Katılım Formu

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Cumhurbaşkanlığı Sistemi’nin siyasi, sosyolojik, tarihi ve hukuki açılardan ele alınacağı “Gençlerin Gözüyle Yeni Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Yeni Anayasa Sempozyumu” konulu ulusal bir sempozyum düzenlenecek.

3-4 Mart 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan sempozyuma katılmak üzere, farklı disiplinlerden bilim insanları, uzmanlar ve yazarlar bir araya gelecek. Ayrıca 81 vilayetten 500 gencin katılımı ile cumhurbaşkanlığı sistemi tüm boyutlarıyla değerlendirilecek.

5 oturum olarak planlanan sempozyumda; “Yeni Anayasa ile Yasama, Yürütme, Yargı Yapısı ve İşleyişi”, “Yeni Türkiye Modeli ve Siyasal Sistem Kazanımları”, “Türkiye’de Sistemin Reformuna İlişkin Tartışmalar ve Türkiye’de Niçin Yönetim Sistemi Değişikliğine İhtiyaç Var?”, “Uluslararası İlişkiler Açısından Anayasal Değişimin Önemi”, “Cumhurbaşkanlığı Sistemi Uygulamaları ve Azerbaycan Örneği” başlıklarının ele alınacağı bildirildi.

Düzenlenecek sempozyuma katılmak isteyenlerin http://cumhurbaskanligisempozyumu.malatya.bel.tr/  ‘Gençlerin Gözüyle Yeni Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Yeni Anayasa Sempozyumu’ linkine tıklayarak içerikte yer alan Ön Kayıt Formunu doldurup 23 Ocak 2017 tarihine kadar başvuruda bulunmaları gerektiği ifade edildi.

Öte yandan, Büyükşehir Belediyesi tarafından ön başvurular alındıktan sonra Sempozyum Düzenleme Kurulu tarafından 31 Ocak 2017 tarihine kadar değerlendirilerek, katılıma hak kazananlara önceden haber verilecek.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Malatya Anemon Otel
Malatya / Merkez

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mongodb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: