Gece Havuzu: Francis Harris (Scissor & Thread, New York)

Konser / Parti

25 Ağustos 2017, Cuma

20:00 - 01:00

Ücretli

Facebook

Twitter

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

New York çıkışlı, eski sahne ismiyle Adultnapper olarak bilinen, Scissor & Thread’in kurucusu, Frank & Tony’nin Frank’i Francis Harris, Gece Havuzu organizasyonu ve Burn Sonance Festival desteğiyle 25 Ağustos akşamı ilk kez Ankara’da, Rabarba Terrace’ta. 

Adultnapper ismi ile çıktığı müzikal yolculukta Audiomatique, Get Physical, Poker Flat, Mule, Dirt Crew gibi plak şirketlerinden yayımladığı parçalar ve H.O.S.H., M.A.N.D.Y gibi isimlerle yaptığı işbirlikleriyle kısa sürede dünya çapında sükse yapan Francis Harris, solo kariyerine ek Anthony Collins ile beraber Frank & Tony adıyla başarısını daha farklı boyutlara taşıdı. 2011 yılında yine Anthony Collins ile Bob Moses, Black Light Smoke, Gry, Villete, Aris Kindt gibi isimlere ev sahipliği yapan Scissor & Thread plak şirketini kurdu. 

2012 yılında Adultnapper adıyla çıkması beklenen ‘Leland’ albümü Harris’in babasının ölümü üzerine daha farklı ve derin hislere yöneldi. Bu albüm itibariyle Francis Harris yoluna kendi adıyla devam etme kararı aldı. Aldığı kararla beraber ambient, deneysel ve caz gibi türleri de prodüksiyonlarında daha çok bulundurmaya başlayan Harris, 2014 yılında bu sefer kaybettiği annesine adadığı ‘Minutes of Sleep’ albümünü yayımladı. Haziran ayında Anthony Collins ile beraber yürüttüğü Frank & Tony projesini noktalayan Harris, şimdilerde Kingdoms adıyla yeni kuracağı plak şirketinin hazırlıklarını sürdürüyor.

Rabarba’nın açık hava teras atmosferine ek; mikro ritimler, kompleks düzenlemeler, derin baslar, etkileyici tonal melodiler ve sahnedeki görülmeye değer enerjisiyle Francis Harris seni şehirde türüne az rastlanan bir performansa davet ediyor. 

20:00 – Saru
21:00 – Cem Vegas
23:00 – Francis Harris

Bilet 35 TL. Etkinlikte basılan kaşeyi göstererek sonrasında Kite'a ücretsiz giriş yapabilirsin.

https://www.residentadvisor.net/dj/francisharris
https://francisharris.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/cfrancisharris

Gece Havuzu, bağımsız müzik blogu ve internet radyosu Gri Balkon’un geceye ithafen düzenlediği etkinlik projesidir.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Rabarba Terrace
Ankara / Çankaya / KAVAKLIDERE
Tunus Caddesi, No:50
Etkinlik Konuları
Gri Balkon
Bağımsız müzik blogu ve internet radyosu