Finansal Bilinç Eğitimleri

Seminer / Finans-Ekonomi

26 Nisan 2017, Çarşamba

12:00 - 15:00

Ücretsiz

05318641260

ilaydaaba@gmail.com

Etkinlik Detayları

Bir etkinlik, iki sertifika!

Finansal risk yönetimi eğitimi olan "Geleceğini Şimdi Yönet" ve finansal okuryazarlık eğitimi olan "Paramı Yönetebiliyorum", Sosyal Sorumluluk ve Liderlik Kulübü iş birliği ile, art arda iki oturum halinde, 26 Nisan Çarşamba günü saat 12.30'da İletişim Fakültesi Konferans Salonunda. Etkinliğimiz ücretsiz ve sertifikalıdır.

"GELECEĞİNİ ŞİMDİ YÖNET" Projesi, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı, Experian Türkiye, Kredi Kayıt Bürosu ve Habitat Derneği ortaklığında hayata geçirilmiştir. Proje ile gençlerin finansal riskler konusunda kapasite gelişimi hedeflenmektedir.

Gençlerin, sağlıklı bir finansal gelecek oluşturabilmeleri konusunda bilinçlendirilerek, sürdürülebilir kalkınmaya katkıda bulunmalarını hedefleyen "PARAMI YÖNETEBİLİYORUM" Projesi, Türkiye'de ilk kez finansal bilinç alanında kamu, özel sektör ve sivil toplumu bir araya getirdi. Proje T.C. Kalkınma Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), Habitat Derneği, Visa Europe Türkiye ve üye bankalarının katılımıyla geliştirilerek, 2009 yılının Aralık ayında hayata geçirildi.
 

Bu etkinliğin süresi geçmiş
İstanbul Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi
İstanbul / Fatih / BEYAZIT
İstanbul Ünv. Beyazıt Kampüsü, Süleymaniye Mh.
Etkinlik Konuları