Film Okuma Atölyesi - Anday Yolaç

Seminer / Kişisel Gelişim

21 Haziran 2019, Cuma

19:00 - 22:00

Ücretli

0 553 289 99 12

Etkinlik Detayları

Film Okuma Atölyesi
ANDAY YOLAÇ

**** (Katılım sınırlı olacağı için lütfen önceden kaydınızı yaptırın) ****
**** ÜCRET: 20.TL ****

TARİH: 21 Haziran 2019 (Cuma)
19:00 - 22:00 arası

YER: Hayat Atölyesi
İletişim: 0 553 289 9912
Karşıyaka (Akbank sk)

Film Okuma Atölyesi 'nde her ay belirli bir konu dahilinde; yönetmen, oyuncu ya da tür sinemasıyla ilgili konuşacağız. Sinema dilini öğrenmek ve bir filmi salt duygulara kapılıp izlemek yerine, filmlerin ardına gizlenen mesajları, bir filmin çok katmanlı yapısını ve film yaratımının karmaşık sürecini anlayıp takdir etmek ve bu bilinçle film izlemek isteyen tüm sinemaseverlerin katılımına açıktır

MATRİX filmi bir üçleme filmidir.

Yani giriş gelişme sonuç. Birçok kişi birinciyi izlemiştir ama üçüncüyü izleyen çok azdır nedeni girişi anlamamış olmalarındandir.
Çünkü biz sadece gördüğümüz kısmını yorumluyoruz. Film çok vurdulu kırdılı gibi algılıyoruz. Halbuki yeni gelen nesil vurdulu kırdılı aksiyon filmlerini seviyor ve bunlara gizlice bilinç altlarına spiritüel bilgiler yükleniyor.
Matrix filmini her karede anlatmaya kalkarsam dört saat anlatımı birkac cilt de yazmam gerekir
Bu yüzden size elimden geldigince sade anlatmaya çalışacağım.
Film başlarken 506 ile başlar bunun anlamı 12345-0-678910.iki elimizde beş parmak vardır. eskiden mayalarda tanrının adı ON du ve sadece ayinlerde kullanırdı. hesaplamalarda hep iki beş diye konusurlardı. Bizim Kur-an'ı Kerimde de söyle bir ayet vardır.< On'dan geldik On'a dönecegiz. Dönüş yalnız On'adır.>
İşte daha başlarken verilen mesaj o kadar gizli ve uzun ki burada anlatmak bile ne kadar zor oldu..
Daha film başlarken dünyaya doğuşu anlatıyor. ışığa dogru bir çıkış. sonra şehrin kalbi oteli dikkat ettiyseniz film bitereken de sehrin kalbi otelini ve aynı oda 303 nolu oda aynı yerde başlayıp aynı yerde bitiyor.
filmde kızın adı trinity yani üçleme demek. kızı polisler teslim aldıgında ilk yaptıgı şey teslim olmak biz de dünyaya gelince teslim olarak başlıyoruz. Hz. Muhammedin bir hadisinde derki teslim olanlar kurtuluşa erenlerdir.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Hayatölyesi
İzmir / Karşiyaka
Tuna Mh. Salah Birsel Sk. No: 35B K: 4 D: 4 (Akbank Sk.) Karşıyaka - İzmir

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mongodb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: