Ferhat Başer İstanbul Konseri

Konser / Canlı Müzik

17 Aralık 2014, Çarşamba

22:00 - 00:00

Ücretli

0 850 333 99 11

info@biletinial.com

Facebook

Twitter

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları


“Kalp Ağrısı” isimli single çalışmasıyla geçtiğimiz sene müzik sektörüne giriş yapan Ferhat Başer, “Fasl-ı Bahar” adını verdiği ilk albüm çalışmasını müzikseverlere sunuyor.

 

8 şarkıda oluşan ve sanatçıyı sadece yorumcu olarak değil, besteci, söz yazarı ve aranjör olarak da gördüğümüz çalışmada, ülkemizin önemli müzisyenlerinin eşlikleri dışında, yeni dönem pop müziğin usta kalemleri; Alper Şahin ve Erol Özdamar söz ve müzikleri ile, Bertan Asllani ve Olcay Yavuz aranjeleriyle ile destek verirken, Kare Records Kaan Gökman, Koray Aykılıç ve Erol Temizel de projeye büyük destek veren isimler arasında yer aldılar.



Sekiz Müzik Yapım etiketi ile dijital platformlarda ve müzik marketlerde yerini alan Fasl-ı Bahar albümü, sanatçının gerek elektronik ve modern sounda hakimiyeti, gerekse geleneksel melodilerimizin duygu yüklü yorumu ile ortaya çıkmış kendine has bir çalışma oldu.

Albümden, ilk klip çalışmasını “Boşver’’ adlı şarkısına Erkan Balkan yönetmenliğinde çeken sanatçı, ses getirecek imajı ve müzikalitesi ile çok yakında tüm müzikseverlerin favori sanatçısı olmaya aday.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Mojo Music Club
İstanbul / Beyoğlu / TAKSİM
Büyük Parmakkapı Sokak No 22/A