Fatoş Görce ile “Enerji Alanımızı Koruma” ve “Arınma” Semineri

Seminer / Kişisel Gelişim

23 Şubat 2017, Perşembe

13:00 - 15:00

Ücretli

0 212 466 41 41

nil@zihinvebeden.com

Facebook

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Fatoş Görce ile “Enerji Alanımızı Koruma” ve “Arınma” Semineri

İçinde bulunduğumuz ve içinden geçtiğimiz yaşam koridoru pek çok karşıtlığı da beraberinde taşıyor. Aydınlık + Karanlık, İyi + Kötü, Olumlu + Olumsuz, Sınırlayıcı + Özgür, vb : hepsi içimizde ve dışımızda bir şekilde bizim enerji alanımızda kendilerine yer buluyorlar.

Bizi iyi hissettiren her duygu bize neşe verirken, iyi hissettirmeyen duygular ise önce enerji alanımızda görünmeyen izler bırakır ve bizi bir olumsuzluk kafesine alır. Bir şekilde enerji alanımızı temizleyerek korumaya almamız gerekir ki, bu birikim fiziksel tepkilere sebep olmasın.

Nasıl, fiziksel bedenimizin temizliği için sabah ve akşam su ile duş alıyorsak, enerji bedenimizin de arınması ve temizlenmesi için sabah ve akşam ışık duşu yapmamız yeterli olacaktır.

Işık duşu nedir ve nasıl yapılır?

Bilgi ve Kayıt için: …..
Ücret. 150.oo TL
Saat: 13.00-15.00

ÖNERİ:
❖ Rahat kıyafetler tercih edelim. J
❖ Beraberinizde bir not defter ve kalem getirelim.. J
❖ Hemen önceki akşam sebze ağırlıklı belenelim ve alkol almayalım. J


Not:
Sevgili Danışanlarımıza seminer sonunda “mor ışık ağı” ile derin arınma terapisi armağanımız olacaktır.

Mor Işık Ağı çalışması nedir.?

İlahi enerjilerin yardımıyla, enerji alanımızda yapışmış, bize aiy olmayan ve ışıkta olması gereken farklı enerjilerin ışığa gönderilerek, enerji bedenimizin özgürleştirilmesidir.

Sevgi, ışık ve şifa ile...

FATOŞ GÖRCE(KARA) KİMDİR...

22 yıllık Kurumsal iş deneyimim sırasında ve sonrasında eş zamanlı olarak, ortak bilinçle dünyaya geldiğim anla başlayan evrensel hizmet ve şifa misyonumun farkındalığıyla devam eden bir içsel yolculuktayım.

Uluslararası tanınan ve kabul edilen Heal Your Life ® Hayatınızı İyileştirin öğretisini atölye çalışmaları ile yönetiyorum. Müzik, meditasyon ile deneyimlenen farkındalık çalışmaları kişinin bireysel olarak kendi yaşamında fiziksel, ruhsal, duygusal ve davranışsal olarak dört alanda derinlemesine uygulanır. Hayatımızı İyileştirmenin mucizevi tek anahtarı olan SEVGİ’nin formülünü anlatıyorum.
Spiritüel deneyimlerle birey, durum ve mekânlara yönelik kozmik şifa döngüsü ile şifa ve arınma terapisi ile ilahi dokunuşları yaşama yansıtıyorum. Bu yansıma elbetteki, ilahi olanın ve yüksek benliklerin izni ve danışanın kabulü ile artarak çoğalıyor..Yaşama dair yolculuğun adı SEVGİ ’dir SEVGİ olmayan ve SEVGİ’ye hizmet etmeyen tüm olumsuz kalıplarımızı ve sınırlamaları dönüştürmek adına iç dünyamızda farkındalık yolculuğu yapıyorum / ve benimle birlikte bu yolculuğu seçen her dosta aracı oluyorum.

Deneyimlerimi ve iç sesimden akanları, Yuvaya Yolculuk dergisinde ve “İçsel Rehberlik” 
sayfamda kaleme alıyorum

Kurumsal Deneyimim

Banker Kastelli + Tasfiye Kurulu - İstanbul

Sabancı Holding Şirketlerinden:

Exsa Export Pazarlama ve Satış A.Ş: İstanbul

Çimento Grubu Başkanlığı – İstanbul

Çimsa Çimento San ve Tic A.Ş: Mersin

Aile şirketimizde Danışmanlık - Adana

Kurumumuzda yapılan eğitimler ve uygulamalarda kişiye tıbbi teşhis veya tedavi uygulanmamaktadır. Web Sayfamızda bulunan bilgiler hiç bir şekilde tanı ve tedavi amaçlı kullanılamaz. Tanı ve tedavi, mutlaka bir doktor tarafından yapılması gereken son derece ciddi bir işlemdir. Her türlü hastalık ve sair tedavi gerektiren sorunlarınız için lütfen doktorunuza danışınız.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Zihin Ve Beden Danışmanlık Akademi
İstanbul / Bakırköy
İncirli Cad. Sinan Ap. No: 43 Daire: 13 Bakırköy/ İstanbul
Etkinlik Konuları