Faik-Albüm Lansman Konseri

Konser / Canlı Müzik

25 Mayıs 2016, Çarşamba

21:00 - 02:00

Ücretli

Etkinlik Detayları

Faik’in Albüm Lansmanı 25 Mayıs’ta COOP’da

Fransa’da yaşayan ve İngilizce müzik yapan Faik Şardağ, ilk solo albümünü Şubat ayında Médiatone etiketiyle Avrupa’da çıkardı. Fransa başta olmak üzere birçok ülkede kitlelerin beğenisini kazanan “Sharr Mountains” isimli albüm, Mayıs ayında Türkiye’de de lanse ediliyor. İstanbul’da doğan Faik bu eşsiz şehirdeki ilk solo konserini 25 Mayıs Çarşamba gecesi COOP’da vermeye hazırlanıyor.

İstanbul’da doğan ve 15 senedir Fransa’da yaşayan Faik, solistliğini yaptığı ünlü Fake Oddity grubuyla yollarını ayırarak solo kariyerine adım attı. Faik, şimdi de ilk solo albümü olan ve hayat hikâyesiyle soyadından ilham alan “Sharr Mountains”ı  yaz aylarında Türkiye’deki sanatseverlerle buluşturmayı planlıyor. 25 Mayıs Çarşamba akşamı saat 21.00’de Coop’da İstanbullulara bir de unutulmaz albüm lansman konseri hazırlayan Faik’in şarkılarında folk ve pop etkileri dikkat çekiyor.

Gezgin ruhlu bir sanatçı olan Faik, şarkılarını yollarda yazdığını anlatıyor. Mayıs sonunda Türkiye’de de yayınlanacak olan “Sharr Mountains” albümünün adı da köklerinin uzandığı Kosova’daki aşılması güç karlı dağlardan ve kendi iç yolculuklarından geliyor. Yaşamda karşılaştığı zorlukları, yaptığı mücadeleleri, yüreğinden geçenleri notalara döken sanatçı, aşk şarkılarıyla olduğu kadar enerjik parçalarıyla da dinleyene iyi gelen müziklere imza atıyor.

Büyüsünü sır gibi sakladığı şarkılarıyla hüzünlendiren, baş döndürücü folk valsleriyle kimi zaman dans ettiren ve şarkı söylettiren, kimi zaman da çeşitli Avrupa seyahatlerinden yola çıkarak oluşturduğu besteleriyle dinleyenleri hayal dünyasına sürükleyen bir söz yazarı /besteci Faik. Faik’le harika bir gece geçirmek için 25 Mayıs Çarşamba saat 21.00’de COOP’da görüşmek üzere. Faik’le ilgili daha fazla bilgi için her zaman web sitesini ziyaret edebilirsiniz http://faik.fr/.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Coop
İstanbul / Beyoğlu / İSTİKLAL
İstiklal Caddesi, Suriye Pasajı No: 166 /10 (Orhan Adlı Apaydın Sokak)