ETERİK KRİSTALLER 1-2-3

Seminer / Kişisel Gelişim

6 Eylül 2020, Pazar

13:00 - 16:00

Ücretli

0 553 289 99 12

Etkinlik Detayları

ETERİK KRİSTALLER 1-2-3
Özge Keke
Ücret: 450.TL
*** 5 Eylül saat 13:00-16:00 arası zoom üzerinden online olacaktır.***

TARİH: 6 Eylül 2020
13:00 – 16:00

YER: Hayatölyesi
İletişim: 0553 289 9912
Karşıyaka İzmir

Eterik Kristaller, Danimarkalı meditasyon üstadı Ole Gabrielsen’in insanlığın kullanımına sunduğu, bir sistemi üç aşamalı uyumlaması olan bir enerji sistemi. Her bir aşamada çok sayıda taşın/kristalin enerjisine erişim kazanıyor ve bu enerjiyi niyetle yönlendirebilir hale geliyoruz. Uyumlamalar arasında bekleme süresi olması gerekmiyor. Seminer sonunda bu üç aşamayı tamamlayarak, dilersek Eterik Kristaller sistemini başkalarına da öğretebiliyoruz.
Bu enerji istemini öğrenmenin bir ön koşulu bulunmuyor. Daha önce başka enerjilerle çalışmamış olanlarda Eterik Kristaller Sistemini öğrenip kullanabiliyor.
Eterik Kristaller tek başına veya Reiki gibi diğer şifa yöntemleri ile birleştirilerek kullanılabiliyor.Tek başına kullanıldığında, doğal taş terapilerinde olduğu gibi eterik taşları/kristalleri vücuda yerleştirerek ya da taş iksirleri oluşturarak uygulama yapılabiliyor.Ayrıca taşlarımızın/kristallerinizin enerjisini güçlendirebiliyoruz.
Eterik Kristaller 1-2-3 uyumlamalarıyla enerjisine erişim kazanacağımız taşları/kristaller:
Eterik Kristaller I: Kehribar, Ametist, Akuamarin, Aventurin, Pembe Beril (Morganit), Mavi Dantelli Akik, Botswana Akik, Yeşil Kalsit, Karnelyan (Akik), Krizokol, Sitrin, Berrak Kuvars (Erkek Kuvars), Elmas, Tek Uçlu Berrak Kuvars, Zümrüt, Hematit, Kırmızı Jasper, Malahit, Pembe Kuvars, Yakut, Sodalit, Turkuvaz.
Eterik Kristaller II: Aleksandrit, Amazonit, Azurit, Kantaşı, Altın Kalsit, Kızıl Opal, Florit, Kırmızı Granat, Yeşim Taşı, Lapis Lazuli, Moldavit, Aytaşı, Peridot, Pirit, Mavi Safir, Sarı Safir, Siyah Turmalin, Mor Turmalin, Pembe Turmalin, Çift Uçlu Berrak Kuvars Kristali.
Eterik Kristaller III: Çeroit (Charoite), Sugulit, Rodokrozit, Pirit Güneşi, Afrika Yeşimi, Kartanesi Obsidyen, Apaçinin Gözyaşı (Obsidyen), Moqui Mermerleri, Boji Taşı, Tektit, Kalsedon, Larimar (Atlantis Taşı), Labradorit, Kunzit, Heliotrop, Kyanit, Apofilit, Yakutlu Zoisit (Anyolit), Tanzanit.
Seminerde, önce geçmişten günümüze doğal taşlar ve kristallerle tedavilerden bahsedeceğiz, ardından hem uyumlamalarımızı yapacağız hem de uygulamalar yaparak Eterik Kristaller sistemini tek başına ya da diğer enerjilerle bir arada nasıl kullanılabileceğini deneyimleyeceğiz. Son olarak uyumlamanın nasıl aktarılacağını öğreneceğiz.
Seminer sonunda katılımcılara,uyumlanılan taşların/ kristallerin nelere iyi geldiğini teker teker anlatan, hızlı kullanım tabloları da içeren seminer kitapçığı ve katılım belgesi verilecektir.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Hayatölyesi
İzmir / Karşiyaka
Tuna Mh. Salah Birsel Sk. No: 35B K: 4 D: 4 (Akbank Sk.) Karşıyaka - İzmir