Eskişehir Turu

Gezi / Turizm

25 Nisan 2020, Cumartesi

06:30 - 23:30

Ücretli

0850 532 2001

info@picassotravel.com.tr

Facebook

Twitter

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Tur Programı

Eşkişehir Odunpazarı Turu
 

Değerli misafirlerimiz; Türkiye’nin kültür başkenti seçilen hem doğası hem de tarihi ile unutamayacağınız Eskişehir gezisi için Sabah belirtilen saat ve duraklarından hareket ederek Picasso Travel (picassotravel.com.tr) güler yüzlü personeli ve araç içi kahvaltı paketi eşliğinde unutamayacağınız ve hatırlarınıza iz bırakacak olan Eskişehir Turumuza başlamak üzere yola çıkıyoruz.

Yaklaşık 2,5 saatlik yolculuğumuzun ardından modernliği, tarihi ve kültürü ile dikkat çeken Eskişehir’e varıyoruz. İlk durağımız olarak Yılmaz Büyükerşen' in Eskişehir'e kazandırdığı Balmumu Heykel Müzesini gezmek için bal mumu müzesine geçiyoruz. Bu müzede duygulu anlar yaşayacağınızı garanti edebiliriz. Müze gezimizin ardından Osmanlı sivil mimari özelliklerini koruyan, kıvrımlı taş yolları, çıkmaz sokakları, ahşap süslemeli bitişik düzenli, cumbalı evleri ile örf, adet ve geleneklerini ve folklorik değerlerini koruyarak bir bütün olarak günümüze kadar gelmiş olan ODUNPAZARI semtinde, ODUNPAZARI Evlerini fotoğraflayıp sokaklarını adım, adım keşfediyor ve rehberimizden ODUNPAZARI hakkında bilgi alıyoruz. ODUNPAZARI gezimize devam ediyor ve ATLIHAN çarşına doğru harekete geçiyoruz. Burada alışveriş için sizlere serbest zaman verilecek. Serbest zamanın akabinde LÜLETAŞI atölyelerini geziyor ve fotoğraflıyoruz. ODUNPAZARI gezimizi tamamlıyor ve hem soluklanmak adına hem de öğlen yemeğimizi yemek için ŞELALE PARK ‘a gidiyoruz. Burada öğlen yemeği olarak sizlere Çibörek ikramımız olacak. (Tur Ücretine Dahil)

Yemeğimizi ve çay molamızın ardından Türkiye’nin ilk otomobili olan ve Eskişehir’ de TCDD bünyesinde 4,5 ayda üretilen DEVRİM adlı arabayı görmek üzere aracımıza binip yola koyuluyoruz. DEVRİM arabasının tarihini rehberimizden dinledikten sonra fotoğraflarımızı çekip tekrar aracımıza binerek Eskişehir’in en büyük parkalarından bir tanesi olan SAZOVA parkına gidiyoruz. Rehberimiz SAZOVA parkında ilk olarak AKVARYUM (Su altı dünyası) ve HAYVANAT BAHÇESİ gezdirecek. Ayrıca size verilen zamanda dilerseniz hayvanat bahçesi içinde bulunan Japon Bahçesini de gezebilirsiniz. Buradaki gezilerimizi tamamladıktan sonra yine SAZOVA parkı içinde bulunan trene binip parkın çevresini komple geziyoruz. Çok eğlenceli bir yolculuk olacağını söyleyebiliriz. Parkın içinde bolca fotoğraf çekebileceğiniz ve yeşilliğin içinde huzur bulacağınız alanın içinden geçerken yine parkın içinde bulunan korsan gemisi, masal şatosu geziyoruz. (Ekstra)

SAZOVA parkı gezimizin ardından PORSUK çayı üzerinde bulunan ve 270 bin metrekarelik bir alanda kurulmuş bulunan KENT PARK 'ı gezerek içindeki SUNİ PLAJ da görmenin zevkini yaşıyoruz. Eskişehir gezimizi burada sonlandırıyor ve 18,00 civarı tekrardan Bursa’ya harekete geçiyoruz.

Akşam yemeğimizi Bursa yolu üzerinde bulunan Bozüyük Genç Ömür Dinlenme tesislerinde yiyoruz. (ekstra)

Yaklaşık 2,5 saatlik bir yolculuktan sonra Bursa’ya varıyoruz. Muhteşem Bir Eskişehir gezimizi sizleri aldığımız noktalara geri bırakarak istemeyerek de olsa bir daha ki  Picasso Travel (picassotravel.com.tr) etkinliklerinde buluşmak üzere vedalaşıyoruz.

Rota: Bursa- Eskişehir (159 Km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: (489Km)
Sabah Kahvaltısı: Araç içi kahvaltı paketi (Tur Ücretine Dahil)
Öğlen Yemeği: Şelale Park (Tur Ücretine Dahil)
Akşam Yemeği: Eskişehir Serbest zaman veya Genç Ömür Dinlenme Tesisleri (Ekstra)
Mola Tesisleri: Bozüyük Genç Ömür Dinlenme Tesisleri

 

Fiyata Dahil Olan Hizmetler

  •  Picasso Travel araçları ile gidiş – dönüş ulaşım
  •  Picasso Travel Araç içi kahvaltı paketi
  • Öğle yemeği Çibörek İkramı
  • Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  •  Picasso Travel Kılavuzluk Hizmeti
  •  Picasso Travel Güvencesi
  • Seyahat Sigortası
  • Programda Belirtilen Tüm Çevre Gezileri
  • Gezi Boyunca Tüm Otopark Ücretleri

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

  • Akşam yemeği
  • Müze ve Ören Yeri Girişleri
  • Öğle ve Akşam yemeği
  • Tüm kişisel harcamalar
Bu etkinliğin süresi geçmiş
Picasso Travel
Bursa / Osmangazi / KÜKÜRTLÜ
Kükürtlü Mahallesi Oulu Cad. No: 25 Oylum Sitesi A-Blok D:2 16070 Osmangazi / BURSA / TÜRKİYE
Etkinlik Konuları

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mongodb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: