Emre Altınok Band & İlter Kurcala

Konser / Pop

8 Mayıs 2015, Cuma

22:00 - 01:00

Ücretli

0216 371 35 60 / 0 530 498 87 77

[email protected]

Facebook

Twitter

Etkinlik Web Sayfası

Android Mobil Uygulama

Etkinlik Detayları

Emre Altınok , sözü ve müziği kendisine ait olan besteleriyle elde ettiği başarısını 2006 yılında Kral TV’nin düzenlediği , Selim Çaldıran,Işın Karaca, Hakan Altun ,Burak Aydos ‘un jüri üyeliğini yaptığı, ’Türkiye ve Avrupa Webeste En İyi Beste Yarışması’nda kazandığı üçüncülük ödülüyle pekiştirir.

2009 yılında  ‘Melodimenko’ adını verdiği kendi müzik grubunu kuran sanatçı, flamenko ve pop müziği harmanlayarak, hem İspanyolca hem de Türkçe repertuarıyla canlı müzik grupları arasında fark edilir bir yer edinir. ‘Melodimenko’ orkestrasında , genç kuşağın en önemli müzik adamlarından Serhan Yasdıman, Serhat Şensesli, Mustafa İşleyen gibi müzisyenler yer almaktadır.

İstanbul’da ve Anadolu’nun farklı illerinde konser, etkinlik vb. organizasyonlarda dinleyicilerle buluşan Emre Altınok , 2010 yılında müzik çalışmalarını televizyon ekranına da yansıtarak TRT Müzik kanalında yayınlanan, Türkiye’nin uluslararası ün kazanmış değerli müzik adamlarının konuk olduğu ‘Seyyare’  programının ve 2012 yılında da film müziklerinin perde arkasını anlatan  ‘Kareler ve Sesler’ programının yapım ve konuk koordinatörü olarak görev alır.

Müzik yolculuğunu 2011 yılında çıkardığı ilk albüm çalışması ’DÖRT DUVAR’ ile taçlandıran Emre Altınok, ‘Verdiğin Güller’ ve ’Unutma Beni’ isimli şarkılarına klip çekerek daha fazla dinleyici kitlesine ulaşır.

Emre Altınok’un  ikinci albümünün habercisi olan ‘FİRAR’ isimli çalışması, Doğan Müzik Yapım(DMC) bünyesinde  dijital single olarak 2014 yılı Ocak ayı itibariyle tüm dijital mecralarda yerini almıştır.

Sanatçı,  single çalışması ‘Firar ‘ın ardından, 2015 Mart ayı itibari ile ‘Bu Sabah’ isimli single çalışması  ile müzikseverlerle buluşuyor.

- See more at: http://www.ada216.com/events/emre-altinok/#sthash.e5HCLK9u.dpuf

Bu etkinliğin süresi geçmiş
A'da 216
İstanbul / Maltepe
Sahil Yolu Turgut Özal Bulvarı, Süreyyapaşa Tesisleri No: 195/A
Etkinlik Konuları