Empyrium İstanbul Konseri

Konser / Rock

2 Eylül 2016, Cuma

21:00 - 23:45

Ücretli

Etkinlik Detayları

Kurulduğu 1994 yılında bu yana dünyanın en kendine özgü gruplarından biri olmayı başaran Empyrium, Türkiye'de ilk kez 2 - 3 Eylül tarihlerinde Zorlu PSM sahnesinde iki gece üst üste sevenleriyle buluşacak.

Markus Stock, yani hayranlarınca ezberlenen adıyla Uf Theodor Schwadorf'un Andres Bach'la birlikte kurduğu Empyrium, melankolinin tarifsiz bir atmosferle hayat bulduğu şarkılarıyla, doom metal’den folk’a, kendini özgü sound'unun son dönem karşılığı neofolk'tan dark folk'a kadar uzanan yelpazesiyle, özellikle metal müzik hayranları için kült mertebesinde bir grup.

İlk demonun ardından, 1996 tarihli ikonik albüm A Wintersunset…'le başlayan Empyrium serüveni, Songs of Moors and Misty Fields, Where at Night the Wood Grouse Plays, Weiland ve 12 yıllık aranın ardından yayınlanarak büyük bir hasrete son veren The Turn of the Tides'la bugünkü şeklini aldı.

Temasını doğadan alan, melankolinin benzersizce işlendiği, senfonik dokunuşları ve folk'a yatkınlığıyla büyük beğeni toplayan Empyrium albümleri, grubun hayranlarınca adeta birer başucu eseriymişçesine seviliyor. Bu sevgi, grubun en az albümleri kadar çarpıcı canlı performansıyla pekiştiğinde, Empyrium'un büyüsü daha da derinleşiyor.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Zorlu Center PSM Drama Sahnesi
İstanbul / Beşiktaş
Barbaros Blv.

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mongodb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: