EGE ÜÇLEMESİ TURU

Gezi / Turizm

15 Mayıs 2020, Cuma - 21 Mayıs 2020, Perşembe

00:00 - 23:30

Ücretli

0850 532 2001

info@picassotravel.com.tr

Facebook

Twitter

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Tur Programı

 

1. Gün: TURA BAŞLAMA GECE YOLCULUĞU

5 Farklı Mavi Yolculuk Tekne Turu 
Su Eğlence Merkezi Aqua Park Turu

2 Gece Bodrum, 2 Gece Marmaris 1 Gece Fethiye Konaklama

Mavi İle Yeşilin Buluştuğu Kıyılara Yolculuk
Doğa, Tarih, Deniz, Kum, Güneş, Heyecan

Değerli misafirlerimiz; gece belirtilen saat ve hareket noktalarından sizleri alarak Picasso Travel (picassotravel.com.tr) araç içi ikramlar eşliğinde gece yolculuğumuza çıkıyor ve turumuza başlıyoruz.

 

2. Gün: SELÇUK- KUŞADASI- ŞİRİNCE- ESKİ RUM EVLERİ- ŞİRİNCE ŞARAPLARI- ADALAND AQUPARK TURU- BODRUM

Otobüsümüzde sizlere ikram edeceğimiz yemek paketi ve ikramlarımız eşliğinde Bursa – Balıkesir – İzmir güzergâhını takiben Kuşadası- Selçuk`a hareket ediyoruz. Sabah 08.30’da Şarabı ve Eski Rum Evleri ile meşhur; evleri, çarşısı ve insanları ile sizleri kendine çeken Şirince`ye varıyoruz. Şirince’de verilen serbest kahvaltımızın ardından dileyen misafirlerimiz için (Ekstra) Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük, en gözde su eğlence merkezi olan Adaland sizleri sırılsıklam bir eğlence ve heyecan dolu aktiviteler için bekliyor olacak. Arzu eden misafirlerimiz yunuslar ile yüzebilirler. (Ekstra) Adaland Turumuz sonrası Bodrum’da bulunan otelimize hareket ediyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

Sabah Kahvaltısı: Otobüste Dağıtılacak Olan Lunch Box (Sandwich, Meyve Suyu, Eti Browni, Muz, Nane Şekeri) Tur Ücretine Dâhildir.
Öğle Yemeği: Selçuk Açık Büfe (Ekstra)
Akşam Yemeği: Otelde Alınacak Olup, Tur Ücretine Dâhildir.
Konaklama: Seçilen otellerde
Mola Tesisleri: Susurluk Karagül Dinlenme Tesisleri
Rota:  Bursa - Susurluk (115 Km) Susurluk – İzmir (80 Km) İzmir – Şirince  (87 Km) Şirince –Adaland (20 Km) Adaland - Bodrum  (165 km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 467 Km
Otele Giriş Saati: 19.00

 

3. Gün: TAM GÜN BODRUM MAVİ YOLCULUK TEKNE TURU- DEVE PLAJI- ASPAT KOYU- MARTI KOYU- AKVARYUM KOYU- MYDOS KAPISI - ANTİK TİYATRO

Değerli misafirlerimiz, sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında, Bodrum Tekne Turumuza (1. Tekne Turu) çıkıyoruz. Tekne turumuzda Camel Beach (Deve Plajı), Aspat Koyu, Mart’ı Koyu, Bağla Koyu ve Akvaryum Koyu başlıca göreceğimiz yerler olacak. Bu noktalarda vereceğimiz yüzme molalarının ardından Mydos Kapısı ve Antik Tiyatroyu görerek otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

Sabah Kahvaltısı: Otelde Açık Büfe Olarak Alınacaktır. Tur Ücretine Dâhildir.
Öğle YemeğiBodrum Tekne: Tavuk, Salata, Makarna Tur Ücretine Dâhildir.
Akşam Yemeği: Otelde Alınacak Olup, Tur Ücretine Dâhildir.
Konaklama: Seçilen otellerde
Rota: Otel – Liman (4 Km) Liman – Otel (4 Km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 8 Km
Otele Giriş Saati: 18.00

 

4. Gün: AZMAK ÇAYI- GÖKOVA KÖRFEZİ- GÖKOVA TEKNE TURU- GELİBOLU ADASI- İNCE KUM- SUALTI MAĞARALARI- LACİVERT KOY- SEDİR ADASI- AKYAKA BELDESİ- MARMARİS BARLAR SOKAĞI- MARMARİS

Değerli misafirlerimiz, sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında Milas, Yatağan, Muğla güzergâhından Gökova’ya doğru hareket ediyoruz. Gökova Körfezini yukardan fotoğraflamak için vereceğimiz molanın ardından, Azmak Çayı kenarında kısa molanın ardından Gökova Tekne Turumuza (2. Tekne Turu) (Ekstra 70 TL – Öğle Yemeği Dahil) çıkıyoruz. Bu tekne turumuzda; Gelibolu Adası, İncekum, Sualtı Mağaraları, Lacivert Koy başlıca göreceğimiz yerler olacak. Bu noktalarda vereceğimiz yüzme molalarının ardından Sedir Adası’na gidiyoruz. Sedir Adası’nda dünyaca ünlü Kleopatra Plajı’nda verilen yüzme molamızın ardından Akyaka’ya geri dönüyoruz. Gökova Tekne Turu’na katılmayacak misafirlerimiz, yaklaşık 4 saat boyunca Akyaka Plajı’ndan denize girip; deniz, kum, güneş keyfi yapabilirler. Akyaka beldesinden bedenen ayrılırken ruhumuzu da Gökova Körfezi’nde bırakıyor ve rotamızı Marmaris’e çeviriyoruz. Marmaris Şehir Turunun ardından otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Gece arzu eden konuklarımızı Marmaris Barlar Sokağına götürüyoruz. (Ekstra)

Sabah Kahvaltısı: Otelde Açık Büfe Olarak Alınacaktır.  Tur Ücretine Dâhildir.
Öğle Yemeği: Gökova Tekne: Köfte ve Tavuk, Makarna, Salata, Karpuz (Tekne turuna Dahil)
Akşam Yemeği: Otelde Alınacak Olup, Tur Ücretine Dâhildir.
Konaklama: Seçilen otellerde
Rota: Otel- Akyaka Liman (139 Km) Akyaka Liman – Otel (33 Km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 172 Km
Otele Giriş Saati: 19.30

 

5. Gün: MARMARİS- HİSARÖNÜ KÖRFEZİ- ORHANİYE KOYU- SELİMİYE KOYU- DİŞLİCE ADASI- KAMELYA ADASI- BOZBURUN YARIMADASI- KIZ KUMU BÜKÜ- BAYIRKÖY

Değerli misafirlerimiz, sabah otelimizde alınan açık büfe kahvaltı sonrasında, Hisarönü Körfezi tekne turumuza (3. Tekne Turu) çıkıyoruz. Bu turumuzda, Hisarönü Körfezinde ki Orhaniye Koyu, Selimiye Koyu ve ilginç kaya şekillerinden ismini alan Dişlice Adası ve 150 yıllık manastırı ile meşhur olan Kamelya Adasında doğal güzellikler eşliğinde yüzme molaları veriyoruz. Bu turumuzda Bozburun Yarımadasının dalgalarla oluşmuş ilginç kaya şekilleri, denizin muhteşem lacivertliği ve koylardaki ağaçların suya yansımış yeşili ile dipteki kumun sarı rengi bizi büyüleyecek. Sonrasında Kız Kumu Bükü’nde denizin içine doğru 200 m yürüdükten sonra, çam ballarıyla meşhur Bayırköy’e gidip çeşitli balların tadına bakıp, 2000 yıllık asırlık çınarın etrafında dolaşırken, gözleme yiyip ayranlarımızı yudumlayarak günün yorgunluğunu atıyoruz. Sonrasında otelimize hareket ediyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

Sabah Kahvaltısı: Otelde Açık Büfe Olarak Alınacaktır.  Tur Ücretine Dâhildir.
Öğle Yemeği: Hisarönü Tekne: Tavuk Izgara, Pilav, Salata Tur Ücretine Dâhildir.
Akşam Yemeği: Otelde Alınacak Olup, Tur Ücretine Dâhildir.
Konaklama: Seçilen otellerde
Rota: Otel – Hisarönü Koyu (20 Km) Hisarönü Koyu – Otel (20 Km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 40 Km
Otele Giriş Saati: 19.00

 

6. Gün: MARMARİS- ÂŞIKLAR YOLU- DALYAN- KAUNOS KRAL KAYA MEZARLARI- CARETTA & CARETTA- İZTUZU PLAJI- ÖLÜDENİZ- KAYAKÖY- FETHİYE

Değerli misafirlerimiz, sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında, Marmaris’ten ayrılıyoruz. İlk durağımız Türk filmlerinde görebileceğiniz güzellikte bir ağaç tüneli olan Âşıklar Yolu olacak. Aşk üzerine dileklerimizi Âşıklar Yolunda tutup, grup fotoğrafı çektiriyoruz. Karia Uygarlığı’nın önemli kentlerinden biri olan Kaunos Antik Kenti’nin karşısında, bugün balık kapanlarıyla meşhur Dalyan Kasabasından Dalyan Tekne Turumuza (4. Tekne Turu) çıkıyoruz. (EKSTRA) Sazlıklar arasından geçerek M.Ö. 4. yy tarihlenen Dalyan’ın simgesi Kaunos Kral Kaya Mezarlarını görüyoruz. Caretta & Caretta Kaplumbağalarının Akdeniz’deki en önemli üreme alanı olan İztuzu Plajındaki yüzme molasının ardından Fethiye’ye doğru yol alıyoruz. Sevdiğini azgın dalgalarda yitiren ve onsuz yaşayamayacağını anlayıp kendini Babadağ’dan aşağıya atan Belcekız’ın hüzünlü efsanesinden adını alan Belcekız Koyunu görüp, Ölüdeniz’de yüzme molası veriyoruz. Sonrasında eski adı Levissi olan Kayaköy’e doğru yol alıyoruz. Lozan Antlaşması’nın sonucunda mübadele ile terk edilmiş eski bir Rum köyü olan Kayaköy’ü gezerken 1920’li yılları yaşayacak, sokaklarında dolaşırken o dönem insanlarının yaşantılarından esintiler bularak onların hüzünlü gidiş öykülerine ortak olacaksınız. Kayaköy gezisinin ardından otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Gece dileyen konuklarımızla Fethiye Barlar Turu’na çıkıyoruz. (Ekstra)

Sabah Kahvaltısı: Otelde Açık Büfe Olarak Alınacaktır.  Tur Ücretine Dâhildir.
Öğle Yemeği: Dalyan Restoran: Zengin Açık Büfe Menüsü,15 Çeşit Soğuk Meze (Tekne turuna Dahil)
Akşam Yemeği: Otelde Alınacak Olup, Tur Ücretine Dâhildir.
Konaklama: Seçilen otellerde
Rota:
 Otel- Aşıklar Yolu (28 Km) Aşıklar Yolu- Dalyan (55 Km) Dalyan – Ölüdeniz (73 Km) Ölüdeniz – Kayaköy (8 Km) Kayaköy – Otel (13 Km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 177 Km
Otele Giriş Saati: 19.30

 

7. Gün: ONİKİ ADALAR MAVİ YOLCULUK TEKNE TURU- KIZIL ADA- GÖCEK ADASI- TAVŞAN ADASI -YASSICILAR ADASI- ŞÖVALYE ADASI- YÜZME MOLALARI- YAKAPARK- FETHİYE- SAKLIKENT KANYONU

Değerli misafirlerimiz, sabah otelimizde alınan açık büfe kahvaltı sonrası, dileyen misafirlerimiz 1975 m. yükseklikteki Babadağ’da Yamaç Paraşütü (Paragliding) (Ekstra) yapabilirler. Fethiye’nin ve Göçek’in birbirinden güzel koy ve adalarında yunuslar gibi özgürce yüzebileceğimiz, maviyi ve yeşili bir arada görmeye doyacağımız Oniki Adalar Tekne Turumuza (5. Tekne Turu) çıkıyoruz. (Ekstra) Kızıl Ada, Göcek Adası, Tavşan Adası, Yassıcılar Adası, Katrancı Adası, Şövalye Adası başlıca göreceğimiz yerler olacak. Bu noktalardaki yüzme molalarımızın ardından Fethiye şehir merkezinde serbest zaman veriyoruz. Sonrasında, Xanthos Çayı olarak bilinen ve halk arasında Sarıçay olarak da adlandırılan Eşen Çayı ile bütünleşen 18 km’lik Saklıkent Kanyonunda, buz gibi suya ayaklarımızı sokarak serinliyoruz. Akşam yemeğimizi Yakapark’da (Ekstra) alıyoruz. Akşam yemeğimiz sonrası Bursa`ya doğru yola çıkıyoruz.

Değerli misafirlerimiz, sabah 04.00 - 06.00 saatleri arasında Bursa’ya ulaşıyor ve bir başka Picasso Travel (picassotravel.com.tr) organizasyonunda buluşmak üzere, sizleri aldığımız noktalara bırakıyor ve üzülerek sizlerle vedalaşıyoruz. Hoşçakalın...

Sabah Kahvaltısı: Otelde Açık Büfe Olarak Alınacaktır.  Tur Ücretine Dâhildir.
Öğle Yemeği: Oniki Adalar Tekne: Balık veya Köfte Veya Tavuk, Makarna, Salata (Ekstra) 
Akşam Yemeği: Tlos Yakapark Restaurant: Balık veya Izgara Seçeneği, Açık Büfe Salata (Ekstra) 
Konaklama: DİKKAT BU GECE OTEL KONAKLAMASI YOKTUR.
Rota: Otel – Fethiye (6 Km) Fethiye – Saklıkent (40 Km)- Saklıkent –Bursa (625 Km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 873 Km

Toplam Tur Mesafesi: 1737 Km

 

 

Fiyata Dahil Olan Hizmetler

  • Picasso Travel araçları ile Gidiş – Dönüş Ulaşım
  • 1618 Turizm kanununa göre zorunlu seyahat sigortası
  • Seçilen otellerde 5 gece yarım pansiyon konaklama
  • Otelde alınacak 5 sabah kahvaltısı açık büfe veya serpme
  • Otelde alınacak 5 akşam yemeği açık büfe veya set menü
  • Bodrum Tekne Turu (1. Tekne Turu)
  • Bodrum Tekne: Tavuk, Salata, Makarna
  • Hisarönü Körfezi tekne turu (3. Tekne Turu) 
  • Hisarönü Tekne: Tavuk Izgara, Pilav, Salata 
  • Picasso Travel araç içi soğuk sıcak ikramlar
  • Profesyonel kokartlı rehberlik hizmeti
  • Picasso Travel güvencesi
  • Picasso Travel Kılavuzluk hizmeti
  • Gezi boyunca tüm otopark ücretleri

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

  • Sabah alınacak ilk kahvaltı
  • Ekstra belirtilen Tüm öğlen yemekleri
  • Otelde yemek yanında alınan içecekler ve Minibar kullanımı
  • Son akşam alınacak olan akşam yemeği
  • Ekstra belirtilen tüm organizasyonlar
  • Müze ve ören yerleri giriş ücretleri
  • Tüm kişisel harcamalar
Bu etkinliğin süresi geçmiş
Picasso Travel
Bursa / Osmangazi / KÜKÜRTLÜ
Kükürtlü Mahallesi Oulu Cad. No: 25 Oylum Sitesi A-Blok D:2 16070 Osmangazi / BURSA / TÜRKİYE
Etkinlik Konuları

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mongodb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: