EGA Dans İle Müziğin Ve Dans'ın Tutkusunu Hissedin..

Eğitim / Bale-Dans

11 Mayıs 2015, Pazartesi - 15 Mart 2017, Çarşamba

10:00 - 22:00

Ücretsiz

02244522342

emrahgarip@hotmail.com.tr

Facebook

Etkinlik Web Sayfası

Canlı Yayın

Etkinlik Detayları

Emrah Garip Dans Akademisi, profesyonel kadrosu ile Bursa’daki dans ve spor sevenlerle birlikte. 10 yıllık birikimlerimiz ile öğrencilerimize kaliteli bir eğitim, uzman eğitmenler, nezih bir ortamda eğlence ve ailelerine güvenebilecekleri bir ortam sunuyoruz.

Biz istiyoruz ki; günlük iş temposundan, monotonluktan, negatif enerjiden ve hayatınıza vakit ayıramamaktan kurtulup kendinize bir şans vermeniz, kendinizi iyi hissedebileceğiniz, motive olacağınız ve müzik ile bedeninizi buluşturabileceğiniz bir ortama kavuşun ve ailemize katılmanız. Yaşınız, sosyal yaşantınız, yeteneğiniz, stiliniz ne olursa olsun size ve sizin isteklerinize uygun kısacası sizi mutlu edebilecek kendi yaşantınızı oluşturabileceğiniz bir dünya sunmaktayız. Akademimizde; ulusal ve uluslararası başarıları kanıtlanmış, branşlarında uzman eğitmenler barındırarak öğrencilerimize en iyi, en kaliteli, en tarz ve en güncel bilgiler ışığında eğitim verilmektedir.

Bursa’da kendisi kanıtlamış kaliteli eğitim alınabilecek okullardan biri olduğumuzu söylemiyoruz gelin ve kalite ne demektir görün diyoruz. Sizler de hayallerinize bir adım atın gerisini biz getirelim.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Emrah Garip Dans Akademisi
Bursa / Nilüfer / BEŞEVLER
Beşevler Mahallesi Yıldırım Caddesi No:274 (Beşevler Metro İstasyonu Yanı)
Etkinlik Konuları