EFT (Duygusal Özgürleşme Tekniği)

Eğitim / Kişisel Gelişim

9 Eylül 2019, Pazartesi

20:00 - 22:30

Ücretsiz

08505002000

info@kgo.com.tr

Facebook

Twitter

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

ONLINE ÜCRETLİ BİR SINIF EĞİTİMİDİR!
(Bir uygulama yardımı ile bulunduğunuz yerden eğitime gireceksiniz. )

EFT (Emotional Freedom Techniques) EĞİTİMİ:
EFT; tüm Dünya’da %97 başarı gösteren duygusal özgürleşme tekniğidir. EFT’yi kısaca iğnesiz akupunktur ve duygusal bir egzersiz olarak tanımlamak mümkündür.

EFT NEDİR?
EFT’nin açılımı: “Emotional Freedom Techniques” dır. Yani Duygusal Özgürleşme Tekniğidir. Her ağrı her üzüntü yaşamımızda negatif blokaj oluşturur. Bu blokajlarda bizlere; stres, korku, endişe, fobi, ağrı vb. olarak geri döner. Çalışmalar EFT’nin duygusal özgürleşmeyi tamamen sağladığını göstermektedir. EFT eğitimi almış kişiler tarafından uygulanmalıdır.

EFT’yi Hangi Alanlarda Kullanabilirsiniz?
Olumsuz İnançlar: “Talihsizim”, “Yalnızım”, “Beceriksizim”, “Babana bile güvenme”, “Para bana gelmez”, “Hiç kimseye güvenemem”, “Bütün erkekler aldatır”…
Olumsuz Duygular: Stres, öfke, korku, endişe, acı, üzüntü, suçluluk, güvensizlik, korku, nefret, kıskançlık, fobi, panik atak, depresyon ..
Bedensel Sorunlar: Alerjiler, sırt ve bel ağrıları, kabızlık, cinsel sorunlar, şişmanlık, duygusal açlık, migren, karın ve mide ağrıları…
Duygusal Travma: Kaza, cinsel taciz, terk edilme, işten çıkarılma, yakınını kaybetme, haksızlığa uğrama…
Ruhsal Gelişim: Dinginlik, dengeli ilişkiler, sevecenlik, affetmek, sevgi ve hoşgörü geliştirme…
Madde Bağımlılıkları: Sigara, alkol, yemek, alışveriş…
İlişki Sorunları: Cinsel Sorunlar, boşanma, insan bağımlılığı…
Hedef Belirleme: İşyerinde, ilişkilerde, kazanç düzeyinde, projelerde, toplumda yer belirlemede, hayat amacını gerçekleştirmede…
Performans Artırma: Sınav, iş, spor, sanat alanlarında, kolay odaklanma, yaratıcılık, disiplin geliştirme, verim arttırma.
Neden Bu Eğitime Katılmalıyım?
Üzüntü dolu bir yaşam, kısır döngüler ile kaplı olan hayatınız ve etrafınıza sizinle aynı olan benzer yaşamları çeker. EFT eğitimi ile; yaşam kalitenizi nasıl yükseltebileceğinizi öğreneceksiniz. Aileniz, iş hayatınız, ilişkileriniz üzerindeki etkisini göreceksiniz. Bilinç altımızda oluşan negatif kodlamaları EFT sayesinde pozitif kodlar ile programlayabilme öğreneceksiniz. EFT bir yandan Bilinç Altını affetme çalışmasıdır. EFT ile hayatınıza farkındalık katarak harika ve mucizelerle dolu bir hayata başlayabilirsiniz.

Eğitimi incelemek için tıklayınız. https://kgo.com.tr/online-egitim/eft-emotional-freedom-techniques-egitimi/

Online Eğitime nasıl gireceğinizi görmek için tıklayınız. https://kgo.com.tr/canli-egitime-giris-yollari/

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Kişisel Gelişim Online
Balıkesir / Edremit / KADIKÖY
Online etkinlik
Etkinlik Konuları