E-Ticarette Marka Olmak Zirvesi

Etkinlik Detayları

NOT: Etkinliğe katılmak için BURADAN kayıt olunuz. 

***

Branding Türkiye’nin etkinlik odaklı alt markası “Branding Türkiye | Etkinlik” ile “Felix Organizasyon” işbirliğiyle organize edilen “E-Ticarette Marka Olmak Zirvesi” 11 Ağustos 2018’de eOfis Pol Center Plaza’da gerçekleşecek.

Branding Türkiye’nin etkinlik / zirve odaklı alt markası olan “Branding Türkiye I Etkinlik” ve “Felix Organizasyon” işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan “E-Ticarette Marka Olmak Zirvesi”nde Branding Türkiye’nin Kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Mürsel Ferhat SAĞLAMGoldMaster E-Ticaret ve Dijital İş Geliştirme Müdürü  Hakan YALÇIN,  Bernardo E-Ticaret Müdürü Levent ELMAS ve Lc Waikiki Eğitim ve Gelişim Uzmanı / Yöneticisi Mustafa AYDIN konuşmacı olarak yer alacak.

eOfis Blackout Plaza‘dagerçekleşecek olan etkinlik, 11 Ağustos 2018 Cumartesi günü saat 13:00’da başlayacak. Katılımcılara zirve sonrası Branding Türkiye I Etkinlik tarafından katılım belgesi online olarak iletilecek. Bu nedenle katılımcıların etkinlik öncesi etkinlik.brandingturkiye.com adresinde yer alan “Etkinlik Katılım Formu”nu doldurmaları gerekmektedir.

Zirvenin medya sponsoru Branding Türkiye olurken zirvenin gerçekleşmesine katkı sağlayan diğer markalar; Felix Organizasyon (Uygulayıcı Sponsor), Ajans Paradise, Muteahhitten.co, Berlinerci, Fijital Akademi, Mutfakiye.com, şeklindedir.

Formu doldurmak için buraya tıklayınız.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Pol Center eOfis
İstanbul / Beşiktaş / LEVENT
Büyükdere Cad. Ecza Sok. No:4 Levent-İSTANBUL